Βανδή –Μπισμπίκης: Αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά στην πίστα (βίντεο)

Life
Βανδή –Μπισμπίκης: Αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά στην πίστα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηθοποιός ανέβηκε στην πίστα, πήρε αγκαλιά την αγαπημένη του και άρχισε να τη φιλά με τους θαμώνες να τους αποθεώνουν

Τρελά ερωτευμένοι είναι Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία. Το ζευγάρι κάνει συνεχώς δημόσιες εμφανίσεις ενώ δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του.

Το βράδυ του Σαββάτου ο ηθοποιός το πέρασε στο μαγαζί που εμφανίζεται η αγαπημένη του, όπως άλλωστε κάνει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Μέχρι και πρόσφατα, η τραγουδίστρια τον κοιτούσε από την πίστα, του έκανε αφιερώσεις και μιλούσε τρυφερά για εκείνον.

Όμως χθες ο ηθοποιός αποφάσισε να ανέβει στη σκηνή, ενώ η τραγουδίστρια ερμήνευε το «Όλα ξαναρχίζουνε με μένα». Αγκαλιάστηκαν, αντάλλαξαν ένα μεγάλο φιλί ενώ τα πανέρια με τα γαρύφαλλα έπεφταν πάνω τους και οι θαμώνες τους αποθέωναν. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός χόρεψε και ένα ζεϊμπέκικο.

 «Θα της αφιέρωνα το ‘Να Μ’ αγαπάς’ του Σιδηρόπουλου. Επειδή έχω το ανυπόφορο μέσα μου και μια αγωνία κι ίσως αυτό με κάνει να δημιουργώ, όταν είμαι με την Δέσποινα και γίνεται μια γεφυρούλα ψυχική, αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου μαλακώνει, σβήνει», είχε πει πρόσφατα για τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Για εκείνο η τραγουδίστρια έχει εξομολογηθεί: «Από την πρώτη στιγμή αισθάνηθηκα οικειότητα. Νομίζω ότι αυτό που μας ένωσε τόσο δυνατά με τον Βασίλη ήταν η αλήθεια μας. Στην αρχή κάναμε παρέα. Δεν γίναμε αμέσως ζευγάρι, πέρασε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Και σε αυτή την παρέα που κάναμε, αισθανόμασταν ότι κουμπώνουμε ολοένα και περισσότερο. Είναι πολλά τα κοινά μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News