J2US: Τα «έχασε» η Βανδή όταν είδε ξαφνικά την κόρη της!

Life
J2US: Τα «έχασε» η Βανδή όταν είδε ξαφνικά την κόρη της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρέ καρέ η στιγμή στα παρασκήνια

 Καρέ καρέ η στιγμή στα παρασκήνια

Η Μελίνα αυτές τις ημέρες είναι στην Ελλάδα και μάλιστα λίγη ώρα πριν βρεθεί στο πλατό για τη μητέρα της, ήταν στο γυμναστήριο του συντρόφου της στη Γλυφάδα, κάτι που έγινε γνωστό από την ίδια αφού είχε ανεβάσει σχετικό story από το γυμναστήριο για αυτό και πήρε κατευθείαν με τις φόρμες της.

Η έκπληξη της Δέσποινας ήταν μεγάλη και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv κατέγραψε καρέ καρέ την τρυφερή στιγμή ανάμεσα σε μαμά και κόρη.

Λίγα λεπτά αργότερα στο μέρος της Μελίνας πήγε και η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία την καλωσόρισε θερμά.

//--> //-->

«Δεν είμαι φίλη με την έννοια της φίλης, θεωρώ ότι μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς. Αυτό τον ρόλο θέλω να κρατάω. Συζητώ τα πάντα με τα παιδιά μου. Δεν είμαι φίλη με τα παιδιά μου, είμαι η μάνα τους. Δεν σου λέω καν τη λέξη μαμά, σου λέω τη λέξη μάνα. Μου τα λέει τα περισσότερα η Μελίνα. Φαντάζομαι ότι κάποια που είναι πιο προσωπικά, τα συζητά με τις φίλες της

Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα κανένα θέμα. Η θεωρία είναι καλή, αλλά πραγματικά η εμπειρία είναι αυτή που σου δίνει το μάθημά σου. Έχει καλή φωνή η Μελίνα και ξαφνικά πήγε στην υποκριτική. Θα δούμε. Η κόρη μου άρχισε να ανακαλύπτει τα τραγούδια μου όταν μπήκε στην εφηβεία και ένιωσε το πρώτο σκίρτημα», έχει αποκαλύψει η τραγουδίστρια για την κόρη της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News