Σαν σήμερα πέθανε ο Παντελής Παντελίδης - Το μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για τα 7 χρόνια από τον θάνατό του

Life
Σαν σήμερα πέθανε ο Παντελής Παντελίδης - Το μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για τα 7 χρόνια από τον θάνατό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν σήμερα πριν 7 χρόνια έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο γνωστός τραγουδιστής

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016 όταν ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 33 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Ελληνικό.

Η είδηση για τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή προκάλεσε σοκ και θλίψη και κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, πολλοί θαυμαστές αφήνουν λουλούδια στο σημείο του δυστυχήματος.

Στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή επέβαιναν και δύο γυναίκες φίλες του, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, οι οποίες σώθηκαν από θαύμα.

Η Μίνα Αρναούτη έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook για τα επτά χρόνια από τη μέρα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης.

Η Μίνα Αρναούτη έγραψε: «7 χρόνια περάσανε ψυχή μου…».

Πως έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης

Ήταν Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, όταν ο τραγουδιστής, μόλις στα 33 του χρόνια, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο Ελληνικό, σύμφωνα με το protothema.gr .

Έπειτα από μια βραδιά διασκέδασης, ο τραγουδιστής μαζί με δύο φίλες του, την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου μπήκε στο αυτοκίνητό του με σκοπό να επιστρέψει τα κορίτσια σπίτι τους και ο ίδιος στο δικό του.

Ωστόσο, το μαύρο τζιπ ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα ο Παντελής Παντελίδης να ανασυρθεί νεκρός. Τα δυο κορίτσια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News