Πέθανε η ηθοποιός Ντενίζ Μπαλτσαβιά - Αγαπήθηκε από τον ρόλο της στους «Ψίθυρους Καρδιάς»

Life
Πέθανε η ηθοποιός Ντενίζ Μπαλτσαβιά - Αγαπήθηκε από τον ρόλο της στους «Ψίθυρους Καρδιάς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε η ηθοποιός Ντενίζ Μπαλτσαβιά, με την δυσάρεστη είδηση να γνωστοποιεί ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook

«Το ΣΕΗ σήμερα θρηνεί μια μεγάλη αγωνίστρια του Σωματείου μας… Η Ντενίζ Μπαλτσαβιά η σπουδαία ηθοποιός με τους αξέχαστους ρόλους, η συνεπής οραματίστρια που με πάθος υπηρέτησε τα πιστεύω της για τον υγιή σοσιαλισμό, η αγωνίστρια του λαού και του κλάδου μας, η ένθερμη υποστηρίκτρια της ποιότητας, η φίλη, η γυναίκα με το αστείρευτο χιούμορ… ένα αξιολάτρευτο πλάσμα υπόδειγμα εργατικότητας για τους νέους δεν είναι πια κοντά μας… Έφυγε στα 91 της. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Ντενίζ. Σ’ ευχαριστούμε για όλα», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Η ηθοποιός ήταν γνωστή από πολλές ερμηνείες της στη μικρή και μεγάλη οθόνη. Συγκεκριμένα, έπαιξε στις παρακάτω παραγωγές: Ο θησαυρός της Αγγελίνας (2005), Αγάπη στα 16 (2004), Λίφτινγκ (2001), Ροζ ολοταχώς (2001), Οι αριθμημένοι (1998,) Η ηλικία της θάλασσας (1978), Ψίθυροι καρδιάς (1997), Εκείνες κι εγώ (1996), Οι μεν και οι δεν (1993), Οι φρουροί της Αχαΐας (1992).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News