Σε δημοπρασία τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου για καλό σκοπό (vid)

Life
Σε δημοπρασία τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου για καλό σκοπό (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σκοπό να ενισχυθεί ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο "Η Ελπίδα" η φιλανθρωπική οργάνωησ της Μαρίνας Βερνίκου συγκεντρώνει και δημοπρατεί αντικείμενα διάσημων ανθρώπων.

Μεταξύ των εμβληματικών αντικειμένων που δημοπρατούνται είναι και τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου. Για το γεγονός της δημοπράτησης ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκος, μίλησε στον ΑΝΤ1 λέγοντας ότι θα ήταν χαρούμενος αν τα γυαλιά έπιαναν τιμή... 10.000 ευρώ!

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cqhb5p3wbszl

Συγκεκριμένα ανέφερε: 

"Είναι φίλη η Μαρίνα Βερνίκου. Πιστεύω ότι θα άρεσε στον Αντρέα κάτι αντίστοιχο. Δεν νομίζω ότι έπαιρνε σοβαρά τα αντικείμενα. Δεν είχε τέτοια τρέλα. Και για καλό σκοπό έχει αξία κάτι τέτοιο. Δεν είναι ότι δίνουμε κάποιο γραπτό κειμήλιο. Κάτι που ήταν μέσα στη ζωή του που σήμερα ο κόσμος για κάποιο λόγο το θέλει, υποθέτω. Ειδικά σήμερα που υπάρχει πάθος για το παρελθόν του Αντρέα. Δεν έχουμε τόσα αντικείμενα, έχουμε αρχείο με ομιλίες, φωτογραφίες. Αν πήγαιναν 10.000 θα ήμουν χαρούμενος. Βάζω ψηλά τον πήχη αλλά δεν ξέρεις μέσα στη σημερινή τρέλα πώς πάει» σημείωσε μεταξύ άλλων". 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News