Βραβεία Grammy: Τι πραγματικά είπε η Τζένιφερ Λόπεζ στον Μπεν Άφλεκ στo βίντεο που έγινε viral

Life
Βραβεία Grammy: Τι πραγματικά είπε η Τζένιφερ Λόπεζ στον Μπεν Άφλεκ στo βίντεο που έγινε viral

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία γυναίκα, η οποία καθόταν ακριβώς πίσω από το ζευγάρι, κατά τη διάρκεια της τελετής, διέψευσε με ένα βίντεο στο TikTok όσα λέγονται

Το βίντεο που δείχνει τη Τζένιφερ Λόπεζ να συνομιλεί με τον Μπεν Άφλεκ στα βραβεία Grammy έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο.

Οι χρήστες του Twitter υποστηρίζουν πως στο εν λόγω βίντεο η Λατίνα σταρ λέει στον σύζυγό της να προσπαθήσει να... δείξει πιο φιλικός.

Η... ένταση μεταξύ τους ξεκίνησε όταν ο Άφλεκ έσκυψε και ψιθύρισε κάτι στο αυτί της. Τότε εκείνη φαίνεται να ενοχλείται και να του απευθύνεται με ύφος αυστηρό.

Πιο συγκεκριμένα, η Λόπεζ «διέταξε» τον σύζυγό της να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια, κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων και να προσποιηθεί ότι «διασκεδάζει».

«Σταμάτα», του λέει η Lopez. «Δείξε πιο φιλικός. Δείξε πιο "ζωντανός"». Ο Άφλεκ απαντά: «Ίσως να το κάνω».

Μία γυναίκα, η οποία καθόταν ακριβώς πίσω από το ζευγάρι, κατά τη διάρκεια της τελετής, διέψευσε με ένα βίντεο στο TikTok όσα λέγονται, σύμφωνα με το protothema.gr.

«Ήμουν δίπλα τους για λίγο. Αυτή είναι η αγαπημένη μου θέση, γιατί ήμουν ακριβώς μπροστά από τη Μπιγιονσέ. Έτσι, δεν ήξερα τίποτα για αυτή τη στιγμή που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο. Δεν μιλήσαμε μαζί τους, γιατί ο Μπεν Άφλεκ δεν φαινόταν πολύ χαρούμενος. Ήθελα να πάω και να του πω "Θεέ μου, η ταινία Good Will Hunting είναι μια από τις αγαπημένες μου, είσαι ο ήρωάς μου"», αναφέρει η κοπέλα.

Στη συνέχεια, λέει: «Ήμουν τόσο τυχερή που ήμουν δίπλα τους. Όλο το διάστημα που βρίσκονταν εκεί, ήταν τόσο χαριτωμένοι. Η Τζένιφερ έδειξε στον Μπεν το τηλέφωνό της και είπε "Γλυκέ μου, κοίτα αυτό το meme που κυκλοφορεί για σένα" και εκείνος είπε "Θεέ μου, πάλι αυτό". Το ήξερε ότι έγινε meme και επέλεξε να μείνει έτσι και να μην αλλάξει έκφραση. Μετά του έδειξε ξανά το τηλέφωνό της και του είπε "αγάπη μου, αυτό είναι τόσο αστείο" κι εκείνος απάντησε "Ιησούς Χριστός"».

Όπως αναφέρει αργότερα η κοπέλα, το ζευγάρι διαφώνησε για το αν το meme ήταν αστείο ή όχι, όμως δεν το άφησαν να χαλάσει τη διάθεσή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News