Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τη μεγάλη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Ηράκλειο

Κρήτη
Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τη μεγάλη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα εισιτήρια για τη μεγάλη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 20:30 στο Θέατρο Αστόρια, "εξαφανίζονται" με ταχύτατους ρυθμούς

Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τη μεγάλη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Ηράκλειο. Η φετινή εμφάνιση της μοναδικής και αγαπημένης ερμηνεύτριας έχει καταφέρει να γίνει το απόλυτο «talk of the town». Σχεδόν ένας μήνας απομένει, ενώ τα εισιτήρια δείχνουν να εξαντλούνται με κάτι παραπάνω από γρήγορους ρυθμούς, σε ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δε θέλει να χάσει!

Οι συναυλίες της Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δε θέλει να χάσει! Έτσι και φέτος, η «μοναδική» καλλιτέχνις με την ξεχωριστή καλλιτεχνική ποιότητα που τη διακρίνει θα μας απογειώσει με ένα εντελώς ανανεωμένο ουράνιο μουσικό τόξο!

Η δημιουργική της ανησυχία μάς υπόσχεται όπως πάντα κάτι ξεχωριστό, ένα πρόγραμμα που περιέχει σημαντικές στιγμές της ελληνικής δισκογραφίας, τραγούδια που αγαπήσαμε από το λαμπερό ηχόχρωμα της φωνής της και όχι μόνο!

Από το τόσο πλούσιο ρεπερτόριό της η σημαντική ερμηνεύτρια ξεχώρισε αγαπημένα τραγούδια δίνοντάς τους αυτή την φορά άλλη διάσταση με τις ενορχηστρώσεις του σπουδαίου μουσικού Θωμά Κοντογεώργη.

Το μοναδικό αυτό πρόγραμμα, που μας ετοίμασε μαζί με τους 5 διακεκριμένους μουσικούς της και θα μας το παρουσιάσει στο Θέατρο Αστόρια την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 20:30, είναι εμπλουτισμένο και με τα καινούργια της τραγούδια.

Βιαστείτε και προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριό σας

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο ταμείο του Θεάτρου «Αστόρια» και από το Viva.gr.

Οι συντελεστές της συναυλίας με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη είναι:

Στο πιάνο ο Θωμάς Κοντογεώργης

Στις κιθάρες ο Παντελής Ντζιάλας

Στο μπάσο ο Πέτρος Βαρθακούρης

Στα Drums και στα κρουστά ο Κώστας Μυλωνάς

Στο βιολί ο Κώστας Καρακατσάνης

Ενορχηστρώσεις: Θωμάς Κοντογεώργης

Ηχοληψία: Zαχαρίας Σταμούλος

Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος

Οργάνωση παραγωγής: Tώνια Δραγούνη

Παραγωγή: Γιάννης Τρουλλινός - LifeWorks Productions

Δημόσιες σχέσεις για τη LifeWorks Productions: Άντζυ Νομικού

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News