Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε παρατήρηση στον Μπεν Άφλεκ στα Grammy - «Σταμάτα, δείξε πιο φιλικός, πιο κινητοποιημένος» (vid)

Life
Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε παρατήρηση στον Μπεν Άφλεκ στα Grammy - «Σταμάτα, δείξε πιο φιλικός, πιο κινητοποιημένος» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η... ένταση μεταξύ τους ξεκίνησε όταν ο Άφλεκ έσκυψε και ψιθύρισε κάτι στο αυτί της Jlo - Τότε εκείνη φαίνεται να ενοχλείται και να απευθύνεται σε εκείνον με ύφος αυστηρό

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ έκαναν για ακόμα μια φορά τον κόσμο να μιλάει για εκείνους. Το ζευγάρι έδωσε το παρών στα βραβεία Grammy και ο φακός των κάμεραμαν ήταν στραμμένος πάνω τους και κατέγραψε μια αμήχανη στιγμή του η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η... ένταση μεταξύ τους ξεκίνησε όταν ο Άφλεκ έσκυψε και ψιθύρισε κάτι στο αυτί της Jlo. Τότε εκείνη φαίνεται να ενοχλείται και να απευθύνεται σε εκείνον με ύφος αυστηρό.

Η αμήχανη στιγμή του ζευγαριού καταγράφεται από την κάμερα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral.

Πιο συγκεκριμένα η Λόπεζ «διέταξε» τον σύζυγό της να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Grammy. Μάλιστα φάνηκε να του επιτίθεται και να απαιτεί να προσποιηθεί ότι διασκεδάζει.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ, που συχνά φαίνονται σφιγμένοι όταν εμφανίζονται δημόσια, εθεάθησαν σε μια έντονη στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής, ακριβώς την ώρα που ο οικοδεσπότης Τρέβορ Νόα καθόταν δίπλα τους.

«Σταμάτα», του λέει η Lopez. «Δείξε πιο φιλικός. Δείξε πιο κινητοποιημένος». Ο Άφλεκ απαντά: «Ίσως να το κάνω», σύμφωνα με το protothema.gr.

Η Λόπεζ προσπαθεί να χαλαρώσει ενώ ο Άφλεκ αναψοκοκκινισμένος την προκαλεί. Εκείνη δεν απαντά, γεγονός που φαίνεται να τον εκνευρίζει ακόμα περισσότερο.

Οι εκφράσεις στα πρόσωπά τους παγώνουν καθώς συνειδητοποιούν ότι η συνομιλία τους καταγράφηκε από την κάμερα, αν και δεν είναι σαφές τι ακριβώς είπαν μεταξύ τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News