Τηλεγραφικά… Τα είδαμε και αυτά… Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Life
Τηλεγραφικά… Τα είδαμε και αυτά… Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει χιούμορ και αυτό είναι γνωστό
  • Προσφορά αγάπης σε αναξιοπαθείς: Για να καταλάβω οι τηλεθεατές οι οποίοι ψηφίζουν για το Survivor (και σε πολλές περιπτώσεις παραπάνω από μία φορά), ψηφίζουν ώστε να παραμείνουν στο reality οι υποψήφιοι μην τυχόν και χάσουν κανένα ευρώ από το 5χίλιαρο με το οποίο αμείβονται ανά εβδομάδα; Πάμε καλά;
  • “Έρχεται”... ολόφρεσκο!: Το “Καλό μεσημέρι” έρχεται σύντομα με ανανεωμένο σήμα αρχής. Στίχοι και μουσική ανήκουν στον ταλαντούχο Ηρακλειώτη μουσικοσυνθέτη Χαρή Γαλανό, ο οποίος έχει υπογράψει πολλές γνωστές λαϊκές επιτυχίες. Ο Χάρης έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης, όπως (μεταξύ άλλων) τους Νίκο Μακρόπουλο, Νίκο Οικονομόπουλο, Χρήστο Μενιδιάτη και Ηλία Βρεττό.
  • Μήπως “έχασε την μπάλα”;: Βρε, ψυχραιμία! Δηλαδή ό,τι γράφεται είναι για σένα; Γιατί αυτή η ανησυχία; Γιατί “τσιμπάς” σαν ροφός; Πρέπει να ξέρεις ότι για να αναφερθούμε σε σένα πρέπει κάτι να έχεις να πεις και προς το παρόν αυτά που λες είναι αρλούμπες. Χαλάρωσε, λοιπόν, και συνέχισε να κάθεσαι στον εικονικό σου θρόνο. Πίστεψέ το, είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι σε σένα γιατί εσύ το προκάλεσες. Άντε, γιατί μας ζάλισες...
  • Ο “πηλός” της δημοσιογραφίας: Έχει χιούμορ και αυτό είναι γνωστό. Μάλιστα, το αλαβάστρινο προσωπάκι, που είναι γνωστό για την ομορφιά του, δε χρειάστηκε και πολύ και τσίμπησε τον χαρακτηρισμό του... πηλού. Να λοιπόν που έμεινε το όνομα και ο “πηλός” κάνει τη διαφορά, όταν μάλιστα συνομιλεί με το... λουλούδι της εισόδου. Πάντως για την ιστορία, η ομορφιά είναι φυσική... το υπογράφουμε.
  • Υποψήφιοι παντού, μαζί και οι κολαούζοι: Υποψήφιοι, κολαούζοι το ίδιο γίναν ούλοι. Ναι οι κολαούζοι δηλώνουν δημοσιογράφοι, ζουν ανάμεσά μας και δεν είναι είδος προς εξαφάνιση. Λένε και καμιά αρλούμπα στο μικρόφωνο για να δικαιολογήσουν τον τίτλο και παράλληλα δίνουν και τις επικοινωνιακές τους συμβουλές στους επίδοξους αιρετούς. Όσο για τους τελευταίους, προσοχή στις συμβουλές μην καταλήξει η προεκλογική μάχη σε τραγωδία.
  • Κράζει χωρίς τέλος: Το σύνδρομο της καταδίωξης έχει, και μάλλον αυτό θα την ωθήσει στην παράκρουση. Κρατά το μικρόφωνο και την ίδια ώρα βυθίζει το άλλο μικρόφωνο. Πόσο παλιακή λογική και κυρίως πόσο μικρόψυχη η τύπισσα. Βέβαια, όταν το μικρόφωνό της δεν έχει να πει τίποτα, πρέπει τουλάχιστον να φανεί. Θα μου πεις, δεν αρκεί η χαλάρωση κάτω από τη χαρουπιά και μάλιστα την άγρια.
  • Τι είδαμε και κυρίως τι δεν ακούσαμε: Είδαμε τις γνωστές άγνωστες, είδαμε του κουραστικούς παρατρεχάμενους και κυρίως τα είδαμε όλα. Βέβαια, δεν ακούσαμε και τίποτα πέρα από τις φωτογραφίες στο fb. Το κοπή τη πίτα καλά κρατεί και η δεσποινίδα μάλλον έχει θράσος, μιας και διατυμπανίζει παντού τη δημοσιογραφική της ταυτότητα, που είναι, λέει, και χωρίς πολιτικές κατευθύνσεις. Τελικά ή εγώ τα έχω χάσει ή αυτή ζει στον Άρη και έχει βάλει και μπροστά κουρτίνα.
  • Το καπελάκι μου στραβά...: Θα τον συναντήσεις παντού. Θα του μιλήσεις παντού και πάντα θα έχεις την απορία γιατί είναι παντού. Αλήθεια, αυτή η παγιωμένη εικόνα της εικονικής κατάντιας θέλει και τίτλους; Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού πήγαινε από πηγαδάκι και πηγαδάκι και έλεγε τα αίσχη του. Μωρέ, δεν κουράστηκε με το θέατρο του παραλόγου, τώρα έπιασε και τα μοντέλα, στο τέλος βέβαια τον άκουγε μόνο το “αποκιοκιό”.
  • Από το προφίλ στη σελίδα: Λίγο μέτρο, ρε παιδιά, με τα προφίλ και τις σελίδες στο Facebook! Το να έχεις ένα προφίλ και μια σελίδα ΟΚ. Το να έχεις εννέα προφίλ και με την ίδια σελίδα να κάνεις φίλους τα ίδια πρόσωπα και να διαμηνύεις παντού ότι είσαι περιζήτητος δεν πείθεις κανένα... Βέβαια μετά ξύπνησες!
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News