Τηλεγραφικά… Τα είδαμε και αυτά… Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Life
Τηλεγραφικά… Τα είδαμε και αυτά… Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μωρέ, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν πάει να γίνεται καθημερινά αντικείμενο σχολιασμού, αυτός τον χαβά του στα social media
  • Ο “μαϊντανός” με το θράσος: Τελικά ο τυπάκος δεν παλεύεται. Δεν μπορεί να κρατήσει ούτε τις ισορροπίες, φτάνοντας πολλές φορές και στο όριο της προπαγάνδας. Κατά την πρόσφατη πρωθυπουργική κάθοδο, σαν κολαούζος πήγαινε δεξιά κι αριστερά και έκανε αναλύσεις. Με το υφάκι το γνωστό, για το οποίο δεν καταλάβαμε ποτέ και τον λόγο, είχε πάλι πληροφόρηση εκ των έσω. Αλήθεια, τη “βροχή” από σχόλια ντροπής δε τα λαμβάνει υπόψη του όταν στα social media συνεχίζει την ντροπιαστική προπαγάνδα; Θα μου πεις, ανήκει και αυτός στην κατηγορία που τον φτύνουν και αυτός απλά νομίζει πως... βρέχει. Ρε, σε πήρανε χαμπάρι...
  • Του ’φυγε το μικρόφωνο: Έκανε δήλωση σε υπουργούς και ξαφνικά του έφυγε το μικρόφωνο και προσγειώθηκε στο κεφάλι ψηφοφόρου. Ευτυχώς που ο συνάδελφος είναι ευγενής και ζήτησε άμεσα συγνώμη, με τον υπουργό να του απαντά «βρε, θα σου έκανα δήλωση γιατί στρεσάρεσαι;» και αυτός να λέει «υπουργέ μου, ήθελα δυναμική δήλωση και αντέδρασε και το μικρόφωνο». Είδηση δεν πήρε, ωστόσο του αναγνωρίζουμε πως είναι ετοιμόλογος.
  • Γραφικοί όπως πάντα: Είναι και αυτή η ομαδούλα που σε κάθε κυβερνητική και όχι μόνο κάθοδο τρέχει πάνω κάτω για να βγάλει, λέει, την είδηση. Βάλανε και τα γιλέκα και αρχίσανε τις φωτογραφίες, γιατί το βόλεμα πρέπει κάπως να αποτυπωθεί και στον φακό. Την ίδια ώρα, οι μάχιμοι έδιναν τον δικό τους αγώνα για την είδηση και οι fake ανέβαζαν “βροχή” τις φωτογραφίες. Μωρέ, το έργο το έχουμε ξαναδεί... και θα το ξαναδούμε. Βέβαια, τα δελτία Τύπου δεν ήρθαν ποτέ... πού να βρούνε χρόνο με τόσο “τρέξιμο”!
  • Καρναβάλια με κάλπες: Ναι, ναι, τα καρναβάλια επιστρέφουν και μάλλον προκαλούν λίγο “πονοκέφαλο” σε αιρετούς και επίδοξους υποψήφιους. Μάλιστα, πολλές, λέει, καρναβαλικές ομάδες άρχισαν να φτιάχνουν άρματα με φάτσες και εγχώριων αιρετών και τοπικών αρχόντων. Θα πέσει πολύ γέλιο. Ορισμένοι που διαθέτουν χιούμορ μάλλον θα το διασκεδάσουν, υπάρχει όμως και αυτή η ομάδα που δε σηκώνει... “μύγα στο σπαθί της” και ήδη άρχισε να ζητά από τους “μασκαράδες” να μην αμαυρώσουν και πολύ την εικόνα τους. Ρε κοπέλια, χαλαρώστε... Απόκριες έρχονται και έχουμε όλοι ανάγκη να γελάσει το χειλάκι μας.
  • Της έσπασε το τακούνι: Μη σου τύχει. Να κυνηγάς το πρωθυπουργικό κλιμάκιο και να σου σπάσει το τακουνάκι στη λάσπη. Παλιά καραβάνα η γυναίκα, κι αμέσως ανοίγει την τσάντα και βγάζει το αθλητικό. «Μωρέ, τώρα δε με πιάνει κανείς», λέει στους παρατρεχάμενους και τσουπ... πάει μπροστά στις κάμερες. Αυτή είναι της παλιάς σχολής, που παγίωσε στην Κρήτη γυναίκα πολιτικό από το παρελθόν. Θα μου πεις, είναι και της ίδιας σειράς και ξέρουν από τακούνια.
  • Τα όργανα βαρούνε κι αυτός τον χαβά του: Μωρέ, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν πάει να γίνεται καθημερινά αντικείμενο σχολιασμού, αυτός τον χαβά του στα social media. Βέβαια, όταν η είδηση για τα πεπραγμένα του δεν τον βολεύει, κάνει τουμπεκί. Όταν όμως τον υμνούν, να οι αναρτήσεις και οι χορηγούμενες δημοσιεύσεις. Θα μου πεις, έχει δίπλα και το “μαγαζάκι” της παραπληροφόρησης και γίνεται δουλίτσα. Ρε, σε κατάλαβαν και οι... πέτρες, όσο για το “μαγαζάκι”, μάλλον μετατράπηκε σε πάγκο ψιλικών.
  • Ραδιοφωνική “εεε” παραγωγός “ααα”: “Ααααα” και “εεεεεεε”, έπειτα δυο κουβέντες και ξανά πάλι “αααααα”, “εεεεεε”. Ας ολοκληρώσει μια πρόταση χωρίς να κάνει τα νεύρα των ακροατών σερπαντίνες η ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην εστεμμένη.
  • Τηλεθέαση ούτε με το κιάλι: Αχ αυτή η Σκορδά, δε λέει να ανέβει στην κλίμακα της τηλεθέασης. Τι κι αν μετέτρεψε το “Πρωινό... της” σε “Survivor πανόραμα” με αποκλειστικό αντικείμενο τις ερωτικές περιπτύξεις παικτών, τα νεύρα τσατάλια από την αφαγία και τις κλίκες. Άντε και λίγο μαγειρική, άντε και λίγα ζώδια... Μιλάμε για π-χ-οιότητα. Όχι αστεία.
  • Του unfollow το ανάγνωσμα: Βρε, τους σελεμπριτο-αστέρες της συμφοράς! Γίνονται και πρώτο θέμα στα κουτσομπολο-πρωινά τα follow και τα ξε-follow του ενός στον άλλο στα social media. Με ένα σπαρταριστό σκετσάκι στην εκπομπή της ΕΡΤ “Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν” Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά σατίρισαν όλη αυτή τη φαιδρότητα γύρω από τον “σάλο” που ξέσπασε για το unfollow που έκανε η Βίκυ Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram. Και η ζωή συνεχίζεται...
  • “GNTM”: Παρωδία edition: Ο Διονύσης Ατζαράκης έδωσε... ρέστα και όποιος δεν το έχει παρακολουθήσει αξίζει να το τσεκάρει στο Youtube (“GNTM, αλλά ακόμη καλύτερο”).
  • Ο ίδιος ανέλαβε τον ρόλο του Γιώργου Καράβα, η Νάντια Μπουλέ έγινε η Βίκυ Καγιά, ο Ηλίας Φουντούλης μεταμορφώθηκε στον Τάσο Σοφρωνίου και η Αποστολία Ζώη σε ρόλο Σοφίας Χατζηπαντελή. Για την τελευταία, η μεταμόρφωση ήταν επική και η προφορά αδιανόητα ίδια με την Ελληνοκύπρια, η οποία ξεχώρισε για το μονόφρυδο look της.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News