Η Μαρία Τζομπανάκη αποκαλύπτει: «Έχω φτιάξει το μνήμα μου στη ρίζα του Ψηλορείτη»

Life
Η Μαρία Τζομπανάκη αποκαλύπτει: «Έχω φτιάξει το μνήμα μου στη ρίζα του Ψηλορείτη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χανιώτισσα πρωταγωνίστρια του "Σασμού" μίλησε για την αγάπη της για την Κρήτη, σημειώνοντας πως έχει ήδη φροντίσει το σημείο στο οποίο θέλει να ταφεί, όταν φύγει από τη ζωή

Σε δηλώσεις στην κάμερα του "Happy Day" προχώρησε η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία βρέθηκε στη βράβευση του "Σασμού", της αγαπημένης δραματικής σειράς του Alpha στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία κατάγεται από την Κρήτη, μίλησε με μεγάλη αγάπη για τον τόπο της και απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα έμενε ποτέ εκεί μόνιμα, δήλωσε: "Δεν λείπω από την Κρήτη, πηγαινοέρχομαι συνέχεια. Η Κρήτη είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου, είναι μέσα μου. Εκεί έχω και το μνήμα μου, εκεί θα καταλήξω. Εκεί είναι οι πιο μεγάλες μου αγάπες, τα αδέρφια μου, τα ανίψια μου, τα βαφτιστήρια μου. Έχω διαλέξει εδώ και 20 χρόνια το σημείο, το έφτιαξα, γιατί δεν θέλω να μπερδευτεί κανένας όταν θα φύγω. Ο τόπος μου είναι εκεί, στη ρίζα του Ψηλορείτη. Τα έχω φροντίσει όλα γιατί το μόνο που ξέρουμε σε αυτή τη ζωή είναι ότι... θα αναχωρήσουμε", διευκρίνισε σχετικά με τον τόπο που θα ήθελε να ταφεί.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News