Η Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε πως έπεσε θύμα βιασμού σε ηλικία 22 ετών (vid)

Life
Η Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε πως έπεσε θύμα βιασμού σε ηλικία 22 ετών (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το επαγγελματικό ραντεβού με γνωστό παράγοντα που κατέληξε σε εφιάλτη για την ηθοποιό

Η Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε στο νέο της ντοκιμαντέρ ότι είχε πέσει θύμα βιασμού σε νεαρή ηλικία.

Στο «Pretty Baby: Brooke Shields», ένα ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η ηθοποιός και παρουσιάστηκε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Σάντανς στις ΗΠΑ, αποκαλύπτει ότι το περιστατικό βιασμού συνέβη κατά τα πρώτα της βήματα στο Χόλιγουντ.

Αν και κράτησε μυστική την ταυτότητα του θύτη της, διηγήθηκε πώς συναντήθηκε μαζί του, λίγο αφότου πήρε το πτυχίο της από το πανεπιστήμιο, πιστεύοντας ότι πήγαινε σε επαγγελματική συνάντηση για να συζητήσει τη συμμετοχή της σε μια ταινία.

//--> //-->

Ο άνδρας την πήγε στο ξενοδοχείο του, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να της καλέσει ταξί από το δωμάτιό του. Τότε, κατευθύθηκε στο μπάνιο, από όπου στη συνέχεια βγήκε γυμνός και τη βίασε, όπως δήλωσε η Σιλντς. «Βρέθηκε ξαφνικά πάνω μου, ήταν σαν πάλη», περιγράφει.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι δεν προσπάθησε να ξεφύγει, διότι φοβήθηκε ότι θα προκαλούσε τον άνδρα να ασκήσει πάνω της κι άλλη βία. «Φοβόμουν ότι θα με πνίξει ή κάτι τέτοιο», αναφέρει.

«Οπότε, δεν προέβαλα πολλή αντίσταση. Δεν το έκανα. Απλώς πάγωσα εντελώς. Σκεφτόμουν "μείνε ζωντανή και φύγε"», συμπλήρωσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News