Τέιλορ Σουίφτ: Σε καταφύγιο ζώων στο Τενεσί δόθηκαν σε κουτάβια ονόματα από τίτλους τραγουδιών της

Life
Τέιλορ Σουίφτ: Σε καταφύγιο ζώων στο Τενεσί δόθηκαν σε κουτάβια ονόματα από τίτλους τραγουδιών της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη «γενναιόδωρη» δωρεά της τραγουδίστριας στο κέντρο περίθαλψης σκύλων

Οι υπεύθυνοι καταφύγιου ζώων στο Τενεσί των ΗΠΑ έδωσαν σε τέσσερα από τα κουτάβια που φροντίζουν ονόματα που παραπέμπουν σε τραγούδια της Τέιλορ Σουίφ, μετά τη «γενναιόδωρη» δωρεά της τραγουδίστριας στο κέντρο περίθαλψης σκύλων.

Το Williamson County Animal Center ανακοίνωσε τα νέα σε ανάρτηση στο Facebook αποκαλύπτοντας ότι τα τέσσερα σκυλιά που μπορούν να υιοθετηθούν, ονομάζονται «Bejeweled» «Midnight Rain», «Carolina» και «Willow». Τα δύο πρώτα ονόματα είναι από τραγούδια που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ του 2022 «Midnights» και τα άλλα δύο από το σάουντρακ του «Where The Crawdads Sing» και το άλμπουμ «evermore», αντίστοιχα.

«Πρόσφατα λάβαμε μια γενναιόδωρη δωρεά από τη θρυλική τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Τέιλορ Σουίφ» αναφέρεται στην ανάρτηση. «Ενώ όλοι οι Swifties (θαυμαστές και θαυμάστριες της Σουίφτ) γνωρίζουν ότι η τραγουδίστρια αγαπά τις γάτες, ελπίζουμε ότι δεν θα την πειράξει που δώσαμε στα κουτάβια που μπορούν να υιοθετηθούν ονόματα από τίτλους τραγουδιών της. Όλα τα θηλυκά κουτάβια είναι μόλις τριών μηνών, έχουν ασπρόμαυρη γούνα και είναι μικτής φυλής» διευκρινίζεται.

Τον περασμένο μήνα, το τραγούδι «Carolina» συμπεριλήφθηκε στη βραχεία λίστα των φετινών Όσκαρ για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι. Το «Bejewelled» παραγωγής Τζακ Άντονοφ, εν τω μεταξύ, συνοδεύτηκε τόσο από μια ορχηστρική έκδοση όσο και από ένα μουσικό βίντεο με την ηθοποιό Λόρα Ντερν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News