Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά για πρώτη φορά μετά από την φωτογράφηση στο Λονδίνο

Life
Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά για πρώτη φορά μετά από την φωτογράφηση στο Λονδίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια απαντά για το ταξίδι της στο Λονδίνο και τον χαμό που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Δηλαδή έχω κριθεί για την εικόνα μου, γιατί δεν μπορώ να είμαι έντεχνη τραγουδίστρια και να είμαι ντυμένη έτσι. Δε μπορώ να τραγουδάω αυτό το είδος μουσικής και να έχω τα μαλλιά μου σε αυτό το χρώμα. Πρέπει να αδυνατίσω γιατί δεν γίνεται να φοράω στενά ρούχα. Έχει έρθει καλλιτέχνιδα και μου έχει πει “μα δε μπορεί να είσαι αυτά τα παραπάνω κιλάκια και να φοράς τόσο στενά ρούχα, πρέπει να φοράς φαρδιά ρούχα”, απαντά η Νατάσσα Μποφίλιου για πρώτη φορά, αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι αναρτήσεις της με τα φανταχτερά ρούχα σε πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο.

Η τραγουδίστρια στη συνέντευξη που έδωσε στο podcast του Pride Radio 986 και στον Τάσο Μπιμπισίδη εξέφρασε τον εκνευρισμό της. «Μα εγώ ήθελα να φοράω στενά ρούχα για να επιβάλω το δικαίωμά μου να κάνω ό,τι μου γουστάρει. Να φοράω στενά ρούχα μου άμα θέλω, να βγάζω τα β@@ μου άμα θέλω, οπότε εγώ είχα την ανάγκη να το διεκδικήσω χωρίς να έχω τα εργαλεία να τοποθετηθώ σε αυτό και να το εξηγήσω» ανέφερε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Τι απάντησε, όμως, για το ταξίδι στο Λονδίνο και τον χαμό που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

«Αυτά είναι τόσο παρωχημένα, τόσο πασέ, τόσο γελοία και οι άνθρωποι που τα λένε –αν θες την προσωπική μου άποψη- δεν τα πιστεύουν. Θα φοράω τέτοια ωραία ρούχα, όποτε μου προτείνεται, γιατί αγαπώ πολύ και τη μόδα που δεν το έχω κρύψει. Επίσης, δεν έχουν βαρεθεί κάποιοι άνθρωποι να το λένε; Έτσι ντύνομαι από 18 χρονών που έχω βγει σε αυτή τη δουλειά. Νομίζω ότι δεν έχω προσποιηθεί.

Ο κυριότερος λόγος, νομίζω, που έγινε όλο αυτό, δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα, είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου».

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News