Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πρωινό στη «Μεγάλη Βρετανία» για Παύλο, Νικόλαο και τις συζύγους τους

Life
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πρωινό στη «Μεγάλη Βρετανία» για Παύλο, Νικόλαο και τις συζύγους τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μέλη της οικογενειας του τέως βασιλιά αποχαιρέτησαν τους περισσότερους καλεσμένους στην κηδεία της Δευτέρας

Στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» παραμένουν τα μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τα οποία χθες, Δευτέρα (16/1), τον αποχαιρέτησαν στη Μητρόπολη για την εξόδιο ακολουθία και στη συνέχεια στο Τατόι όπου ετάφη δίπλα στους γονείς του.

Ο πρωτότοκος γιος του Κωνσταντίνου, Παύλος, η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ, ο αδελφός του, Νίκολαος, η σύζυγός του, Τατιάνα Μπλάτνικ αφού αποχαιρέτησαν τα περισσότερα από τα μέλη των βασιλικών οικογενειών που παραβρέθηκαν στο «αντίο» στον τέως βασιλιά, στη συνέχεια πήραν πρωινό στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος.

Λίγη ώρα αργότερα, δε, η Τατιάνα Μπλάτνικ αποχαιρέτησε τη μητέρα της που αναχώρησε από το ίδιο ξενοδοχείο.

//--> //-->

Οι περισσότεροι από τους γαλαζοαίματους αναχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας μετά το δείπνο που παρέθεσε η τέως βασιλική οικογένεια σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης (17/1) αναχώρησε από τη χώρα μας η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας και ο διάδοχος του θρόνου Φρειδερίκος, ο βασιλιάς της Σουηδίας, Κάρολος Γουσταύος ΙΣΤ΄, ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Ερρίκος και ο διάδοχος της Νορβηγίας, πρίγκιπας Χάακον.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News