Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views το νέο hit της Άννας Βίσση με τίτλο "Gazoza" (βίντεο)

Life
Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views το νέο hit της Άννας Βίσση με τίτλο "Gazoza" (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράλληλα, παραμένει σταθερά στα top trends από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, ενώ βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay

Το νέο hit της Άννας Βίσση "Gazoza" αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views στο YouTube μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του.

Παράλληλα, παραμένει σταθερά στα top trends από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, ενώ βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay.

Το κομμάτι, είναι σε μουσική και στίχους του δημιουργικού και πάντα ανατρεπτικού Νίκου Καρβέλα και  συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο music video, γεμάτο χορό, χρώμα, fun, θετική διάθεση και εκπλήξεις, με το απαράμιλλο στυλ και την αστείρευτη ενέργεια της Άννας Βίσση. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρος Κωστελίδης/ Bodega Visuals και το fashion direction η Σοφία Καρβέλα.

Στο video συμμετέχουν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου W.F.C. Mykonos, ο νικητής του περσινού "Survivor" Στάθης Σχίζας, η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του μποξ Ελευθερία Παλαιολόγου, δημοφιλείς YouTubers όπως η Βενετία Καμάρα, ο Fipster και ο Γιάννης Κατινάκης, αγαπημένοι φίλοι της Άννας Βίσση, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νικόλας Ράπτης, Αντιγόνη Βιντιάδη και Βασίλης Φορτούνης, καθώς και χορευτές μεταξύ των οποίων ο ταλαντούχος 9χρονος Αιμίλιος Γκαρίπης. Τις χορογραφίες έκανε η Νεφέλη Θεοδότου.

Η Άννα Βίσση συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στο "Hotel Ερμού", για 7η χρονιά, γράφοντας ξανά ιστορία στις νύχτες της Αθήνας μαζί με τη μοναδική της μπάντα. Μάλιστα, εκτός από την Παρασκευή και το Σάββατο, extra shows γίνονται όλες τις Τετάρτες του Γενάρη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News