"Φωτιά" στο Instagram: Παντρεύονται η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης;

Life
"Φωτιά" στο Instagram: Παντρεύονται η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάσημη τραγουδίστρια ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, με τον ηθοποιό και αυτό βγαίνει και προς τα έξω αφού, και οι δύο, πλέον, είναι πολύ εκδηλωτικοί στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις αλλά και τις αναρτήσεις τους στα social media.

Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, τον τελευταίο καιρό, δεν είναι άλλο από τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η διάσημη τραγουδίστρια ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, με τον ηθοποιό και αυτό βγαίνει και προς τα έξω αφού, και οι δύο, πλέον, είναι πολύ εκδηλωτικοί στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις αλλά και τις αναρτήσεις τους στα social media. Το Πάσχα, μάλιστα, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, βρέθηκαν να ποζάρουν μεταξύ αγαπημένων τους φίλων, πιο χαλαροί και εκδηλωτικοί από ποτέ.

Οι αναρτήσεις που «ανάβουν φωτιές»

Και όσο όλοι συζητάνε αν το ζευγάρι θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, μία σειρά από Instagram Stories ενός ιδιαίτερα δημοφιλούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προφίλ, της «Soula Glamorous», φουντώνει τις φήμες ότι, σύντομα, Βανδή και Μπισμπίκης, θα κάνουν το επόμενο βήμα, επισημοποιώντας τη σχέση τους.

«Και στα δικά μας», έγραψε, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News