Βουγιουκλάκη για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: Η Φρειδερίκη τον έστειλε στα σύνορα για να τον απομακρύνει από εμένα

Life
Βουγιουκλάκη για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: Η Φρειδερίκη τον έστειλε στα σύνορα για να τον απομακρύνει από εμένα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τις φήμες γύρω από τη σχέση τους δεν είχε διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κανένας από τους δύο

Ένας από τους «αστικούς μύθους» που ακολουθούσε τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο ήταν αυτός για τη σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η σχέση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πάρει μορφή μύθου καθώς οι φήμες που την συνόδευαν ήταν πολλές αφού κανένας από τους δυο «πρωταγωνιστές» δεν είχε διαψεύσει ή επιβεβαιώσει το τι είχε συμβεί μεταξύ τους.

«Φτιάχτηκε ειδικός δρόμος για να έρχεται στο πλατό και να μην χαλάει το σπορ αυτοκίνητό του», αναφέρει η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Ήμασταν πολύ νέοι παιδιά και οι δυο, ένιωθα από τότε βασίλισσα και δεν περίμενα το πριγκιπόπουλό μου να έρθει να με σώσει, γιατί ο πρίγκιπας της ζωής μου είμαι εγώ», περιέγραψε η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Με τον Κωνσταντίνο κουβεντιάζαμε ώρες ατέλειωτες κάναμε παρέα. Πολύ τρυφερό παιδί και πολύ καταπιεσμένος από τη μητέρα του Φρειδερίκη, η οποία μετά τον έστειλε στα σύνορα για να τον απομακρύνει από μένα!», περιέγραψε η Ελληνίδα σταρ συγκινημένη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News