Διέκοψαν δημοσιογράφο της ΕΡΤ και έγινε viral: «Μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ»

Life
Διέκοψαν δημοσιογράφο της ΕΡΤ και έγινε viral: «Μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο περιορισμένος τηλεοπτικός χρόνος, η διακοπή στον αέρα και η αντίδραση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ Ματίνας Καλτάκη που έγινε viral.

Η δημοσιογράφος Ματίνα Καλτάκη δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της όταν τη διέκοψαν από το στούντιο οι συνάδελφοί της ενώ δεν είχε ολοκληρώσει το ρεπορτάζ της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής στην ΕΡΤ. Η δημοσιογράφος Ματίνα Καλτάκη βρισκόταν στο Μουσείο της Ακρόπολης. Θα γινόταν η παρουσίαση των τριών πολιτιστιών πρωτευουσών της Ευρώπης. Ανάμεσά τους και η Ελευσίνα. Ο περιορισμένος τηλεοπτικός χρόνος οδήγησε τον παρουσιαστή να τη διακόψει στον αέρα την ώρα που μετέφερε το ρεπορτάζ. Η ίδια αντέδρασε έντονα. «Μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ» σημείωσε, με την ενόχλησή της να είναι τόσο εμφανής που έγινε τελικά viral.

Ο Θάνος Σιαφάκας τότε της έδωσε ξανά τον λόγο ώστε να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ. Η δημοσιογράφος συνέχισε φανερά εκνευρισμένη. «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο γεγονός, πρέπει να το καταλάβουμε» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Ευχαριστούμε πολύ. Και κάπου εδώ ο δικός μας δημοσιογραφικός χρόνος έχει τελειώσει» ανέφερε από την πλευρά του ο Θάνος Σιαφάκας μόλις ολοκλήρωσε η συνάδελφός του Ματίνα Καλτάκη.

Δείτε την αντίδραση της δημοσιογράφου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News