Τζακ Νίκολσον: Ανησυχία για τον ηθοποιό - «Θα πεθάνει μόνος του σαν τον Μάρλον Μπράντο»

Life
Τζακ Νίκολσον: Ανησυχία για τον ηθοποιό - «Θα πεθάνει μόνος του σαν τον Μάρλον Μπράντο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν θέλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα κατάματα και ζει σαν ερημίτης» ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του ηθοποιού

Ο Τζακ Νίκολσον φαίνεται ότι ζει απομονωμένος και οι στενοί φίλοι του έχουν αρχίσει να εκφράζουν την ανησυχία τους, ότι ο 85χρονος σταρ του Χόλιγουντ «θα πεθάνει μόνος του σαν τον Μάρλον Μπράντο», καθώς έχει να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση για πάνω από έναν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail, οι αγαπημένοι άνθρωποι του Νίκολσον μίλησαν στη βρετανική εφημερίδα διατηρώντας την ανωνυμία τους και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους ότι ο διεθνούς φήμης ηθοποιός «δεν θέλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα κατάματα και ζει σαν ερημίτης, όπως ο Μάρλον Μπράντο και στο τέλος θα πεθάνει μόνος του».

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού έκαναν αυτές τις αποκαλύψεις την χθες Τετάρτη, περίπου 15 μήνες μετά την τελευταία δημόσια εμφάνισή του, όταν πήγε με τον έναν γιο του σε αγώνα των Lakers, τον Οκτώβριο του 2021.

Τον Ιανουάριο του 2020, πάλι σε έναν αγώνα της αγαπημένης του ομάδας του NBA, των LA Lakers, ο Νίκολσον απαθανατίστηκε ξανά από τους παπαράτσι, ενώ ήδη είχαν αρχίσει από τότε να κυκλοφορούν φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Η «ομοιότητα» με τον Μάρλον Μπράντο και η άνοια

«Ο Τζακ Νίκολσον παραμένει σε επαφή με ορισμένους συγγενείς του – ειδικά με τον γιο του Ρέι, τον προστατευόμενό του, για τον οποίο είναι τόσο περήφανος – αλλά οι μέρες της κοινωνικοποίησής του έχουν περάσει προ πολλού» είπε η πηγή στο RadarOnline, αναφερόμενη στον 30χρονο γιο του θρυλικού ηθοποιού, τον οποίο απέκτησε με την – επίσης ηθοποιό – Ρεμπέκα Μπρουσάρντ.

«Τον επισκέπτονται τα παιδιά του, αλλά αυτή είναι η μόνη πραγματική σύνδεσή του με τον έξω κόσμο. Είναι σαν να μην θέλει πια να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα – και αυτό είναι απλώς λυπηρό» συμπλήρωσε η πηγή στα διεθνή ΜΜΕ.

Ο ίδιος άνθρωπος αποκάλυψε επίσης ότι ο Τζακ Νίκολσον έχει αποσυρθεί στη βίλα του στο Mulholland Drive και μάλιστα η ζωή του μοιάζει με αυτή του Μάρλον Μπράντο, ως δύο άντρες με ιδιαίτερη λατρεία στο αντίθετο φύλο και μια ζωή γεμάτη ποτό, ναρκωτικά και γυναίκες.

https://twitter.com/THR/status/1221648798465843205

Ο Μάρλον Μπράντο έφυγε, λίγο πριν το τέλος της ζωής του και αποσύρθηκε στην Ταϊτή, εκεί όπου και πέθανε σε ηλικία 80 ετών.

«Η κοινότητα του Mulholland Drive είναι αρκετά δεμένη και όλοι ανησυχούν για αυτόν», πρόσθεσε ο φίλος, ο οποίος σημείωσε ότι «σωματικά είναι καλά – αλλά το μυαλό του έχει φύγει. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις έναν τόσο ταλαντούχο ηθοποιό, όπως ο Τζακ Νίκολσον, να “χάνεται” με αυτόν τον τρόπο».

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο Τζακ Νίκολσον παραμένει κλεισμένος στην έπαυλή του, η οποία διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 1 πισίνα σε ένα οικόπεδο 3.303 τετραγωνικών ποδιών. Από τη δεκαετία του ’70, στη συγκεκριμένη έπαυλη έχουν γίνει πολλά πάρτι και την έχουν επισκεφθεί πολλοί high profile καλεσμένοι του 85χρονου σήμερα σταρ του Χόλιγουντ.

(Φωτογραφία AP)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News