Νίκος Κουρής Θεοδωράκης: Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα με γνωστή ηθοποιό - Η φωτογραφία του γάμου τους

Life
Νίκος Κουρής Θεοδωράκης: Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα με γνωστή ηθοποιό - Η φωτογραφία του γάμου τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι η Μαρία και ο Τάσος Βουτσάς - Το ευχαριστήριο μήνυμα της νύφης

Έναν περίπου χρόνο μετά τις δικαστικές περιπέτειες που είχε για την πατρότητα του ονόματός του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ο Νίκος Κουρής Θεοδωράκης παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, ο Νίκος Κουρής Θεοδωράκης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την ηθοποιό Γωγώ Φάκου στη Μητρόπολη Τολωφώνα Φωκίδας, έχοντας κοντά τους φίλους και συγγενείς.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε την 1η Αυγούστου στον Ωρωπό, στην παράσταση «Φιλική Εταιρεία» όπου έπαιζε η Γωγώ Φάκου, ενώ ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 7 Ιανουαρίου, με κουμπάρους την Μαρία και τον Τάσο Βουτσά, σύμφωνα με το fthis.gr.

Η Γωγώ Φάκου ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσω Instagram, ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία του γάμου τους. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα: «Με δόξα και τιμή.. κυρία Θεοδωράκη λοιπόν!!!! Ήταν όλα παραμυθένια!!!!Εύχομαι έτσι να είναι και η υπόλοιπη ζωή μας ..Σας ευχαριστούμε για τις ευχές!!!!Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους, με κάθε τρόπο, ήσασταν δίπλα μας και μας δώσατε απλόχερα τόση αγάπη!!!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News