Εύη Βατίδου: Πήγε… για πρώτη φορά στη λαϊκή και ήθελε να πληρώσει με κάρτα! (βίντεο)

Life
Εύη Βατίδου: Πήγε… για πρώτη φορά στη λαϊκή και ήθελε να πληρώσει με κάρτα! (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, έχω συνηθίσει και πηγαίνω στο super market και ό,τι είναι μου το φέρνει η μαμά από τη λαϊκή. Εγώ δεν έχω και πολλές μαγειρικές και θέλω πιο λίγα πράγματα"

Η Εύη Βατίδου είναι μία γυναίκα η οποία ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της και πάντα κυκλοφορεί με ωραία ρούχα και ακριβά αξεσουάρ. Τις προάλλες είχε ερωτηθεί εάν θα αγόραζε παπούτσια ποτέ από την λαϊκή αγορά, με την αντίδρασή της να τους αφήνει όλους άφωνους, καθώς φαίνεται πως… δεν έχει επισκεφθεί ποτέ μία.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, η ομάδα του Alpha και συγκεκριμένα του Happy Day, αποφάσισε να την κάνει μία βόλτα σε μία λαϊκή για να δει πως είναι και να καταγράψει τις εντυπώσεις της.

Το γεγονός, όμως, πως δεν είχε πάνω της μετρητά, παρά μόνο κάρτα, για να πληρώσει προκάλεσε για άλλη μία φορά έντονες αντιδράσεις και πολύ γέλιο.

«Η πραγματικότητα είναι ότι έχει η λαϊκή τα καλύτερα φρούτα και στις καλύτερες τιμές» ανέφερε αρχικά η ίδια στη βόλτα που έκανε με την δημοσιογράφο του σταθμού και στη συνέχεια δε δίστασε να ρωτήσει έναν παραγωγό αν το κάθε κομμάτι αβοκάντο κοστίζει 5,90 ή αν η τιμή αυτή είναι για ένα κιλό.

«Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, έχω συνηθίσει και πηγαίνω στο super market και ό,τι είναι μου το φέρνει η μαμά από τη λαϊκή. Εγώ δεν έχω και πολλές μαγειρικές και θέλω πιο λίγα πράγματα. Για μια οικογένεια που θέλει να γεμίσει το καλάθι του νοικοκυριού είναι προφανές ότι οι τιμές είναι καλύτερες… Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχουμε και μετρητά… Δεν το ήξερα αυτό» συμπλήρωσε έπειτα.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στους πάγκους με τα ρούχα και τα κοσμήματα απ’ όπου, όπως είπε, δεν είχε περάσει ποτέ ξανά και αρνήθηκε να αγοράσει το οτιδήποτε από εκεί.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cpj76vlw839d
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News