"Τα αγόρια μου" η αντίδραση της Βανδή όταν είδε τη selfie του Μπισμπίκη με φίλο του σε κρεβάτι - Τρελό τρολάρισμα για το τσιγάρο!

Life
"Τα αγόρια μου" η αντίδραση της Βανδή όταν είδε τη selfie του Μπισμπίκη με φίλο του σε κρεβάτι - Τρελό τρολάρισμα για το τσιγάρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο στενός φίλος της τραγουδίστριας Σάββας Σπαθαρίδης ανέβασε ένα story στο instagram με μια φωτογραφία αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη λεζάντα «No Smoking» να αναβοσβήνει, παραπέμποντας σαφώς στο πρόστιμο για το κάπνισμα, που είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή καταφέρνουν να περνούν με λίγους και καλούς φίλους τις ελεύθερες ώρες τους.

Το ίδιο έκαναν και το απόγευμα της Δευτέρας, όπου δεν έλειψαν και τα αστεία για το τσιγάρο του Βασίλη Μπισμπίκη μέσα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή.

Ο στενός φίλος της τραγουδίστριας Σάββας Σπαθαρίδης ανέβασε ένα story στο instagram με μια φωτογραφία αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη λεζάντα «No Smoking» να αναβοσβήνει, παραπέμποντας σαφώς στο πρόστιμο για το κάπνισμα, που είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Σημειώνεται πως ο Μπισμπίκης είχε φωτογραφηθεί με το τσιγάρο στο χέρι να φιλά την Δέσποινα Βανδή, με την κοινή τους φωτογραφία να κάνει τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου.

Ο Σάββας Σπαθαρίδης ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ η Δέσποινα Βανδή σχολίασε «Τα αγόρια μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News