“Είναι ντροπή να ακούω από άνδρες γιατί η Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω”

Life
“Είναι ντροπή να ακούω από άνδρες γιατί η Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφροδίτη Γραμμέλη: "Ωραίες οι ταμπέλες, αλλά είναι ντροπή για τους άντρες και την κοινωνία να θεωρούν ότι μία γυναίκα στα 53 της, ότι σώμα κι αν έχει…"

Η εκπομπή «Πρωινό μας» την Δευτέρα 1/1 ασχολήθηκε με την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη και τα σχόλια που γράφονται στο διαδίκτυο για την σχέση τους.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε τον λόγο και ανέφερε αγανακτισμένη πως ορισμένα σχόλια που έχουν γραφτεί είναι ντροπή να ακούγονται!

Όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη για την Δέσποινα Βανδή 

Φ.Σ.: Υπήρχε ένας υπερσχολιασμός, μια υπερέκθεση κι όλα τα σάιτ ανέβασαν φωτογραφίες. Σχολιάστηκαν από τις εκπομπές. Με το ντόρο που έγινε με το τσιγάρο και πήρε άλλη τροπή. Συνεχίζουν και καλά κάνουν και ζούνε τη ζωή τους κι ανεβάζουν.

Α.Γ.: Πολύ κακώς σχολιάζεται σε κάποιες εκφάνσεις του. Το να έχουν άποψη για το αν πρέπει να είναι μαζί, να φιλιούνται δημόσια, αν πρέπει να πηγαίνουν ο ένας στη δουλειά του άλλου και να ποστάρουν τη σχέση τους.

Ε.Χ.: Βρίζουν αδιανόητα κι αρχικά τα έχουν βάλει με τη διαφορά ηλικία τους, ότι έχει χωρίσει κι έχει δύο παιδιά. Ελεεινά σχόλια… Όταν εκθέτεις τόσο πολύ το συναίσθημά σου, να είσαι έτοιμος για βολές. Ό,τι κρατάς για τον εαυτό σου δεν μπορεί να στο χαλάσει ο κόσμος.

«Είναι ντροπή να ακούω εγώ από άνδρες γιατί η Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω. Ωραίες οι ταμπέλες, αλλά είναι ντροπή για τους άντρες και την κοινωνία να θεωρούν ότι μία γυναίκα στα 53 της, ότι σώμα κι αν έχει…» συμπλήρωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cphlkiyw1llt
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News