Πρωτοχρονιά στην ΚΡΗΤΗ TV με ξεχωριστές εκπομπές και λαμπερούς καλεσμένους!

Κρήτη
Πρωτοχρονιά στην ΚΡΗΤΗ TV με ξεχωριστές εκπομπές και λαμπερούς καλεσμένους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρά, αγάπη, κέφι και αισιοδοξία είναι οι πρωταγωνιστές στο πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV, με την ευχή για μία πολύ Καλή Χρονιά!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η ψυχαγωγική εκπομπή be με την Ινέσσα Αζοίδου στις 18:20 μας καλεί στο Luna Park για να υποδεχτούμε την χρονιά με εικόνες από φωτάκια, καρουζέλ και ότι θα μπορούσε να θυμίζει new years διάθεση. Μαθαίνουμε όλα τα εθιμοτυπικά του πλανήτη για να πάει καλά η χρόνια, σας έχουμε προτάσεις μακιγιάζ και μαλλιά για την παραμονή πρωτοχρονιάς με την make up artist Natasha, tips για να πετύχουμε τους στόχους της νέας χρονιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές του Tik tok για να εντυπωσιάσουμε στο γιορτινό τραπέζι. Και τέλος μια υπέροχη κουβέντα με τον stand up κωμικό Blink Mike γεμάτη έμπνευση και χιούμορ. Το be. σας εύχεται ένα μαγικό νέο έτος με όσα ονειρεύεστε.

Λίγο αργότερα στις 19:20, ο Πέτρος Ηλιάκης και η εκπομπή «Καλά θα πάει αυτό» μας πηγαίνει εκδρομή. Διαφορετική από τις άλλες. Δεν θα αναζητήσουμε τόπους αλλά ανθρώπους. Κάποιες φορές με ιδιαίτερο ζήλο η αλήθεια . Φτιάχνουμε μία τρελή τρελή αλυσίδα ευχών. Βρίσκουμε τυχαία ανθρώπους στον δρόμο μας και μας γράφουν μια ευχή. Εμείς σε ρόλο ταχυδρόμου κάνουμε πραγματικά τα αδύνατα δυνατά για να την παραδώσουμε στον παραλήπτη της.   Σκορπώντας χαμόγελα ,τρέλα και εορταστικό viber σε όλο τον κόσμο. Αυτό πήγε καλύτερα από κάθε άλλη φορά.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς χωρίς εκδρομή δεν γίνεται και η ΚΡΗΤΗ TV μεταφέρει τις Εικόνες με τον Τάσο Δούση στις 22:30. Αυτή τη φορά μας ταξιδεύουν στο Παρίσι, τη γοητευτικότερη πόλη της Ευρώπης. Επισκέπτονται την αριστοκρατική συνοικία Σαγιό με το Τροκαντερό και την απίστευτη θέα προς τον πύργο του Άιφελ. Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά του πύργου του Άιφελ, του σήματος κατατεθέν του Παρισιού, ενώ λίγο αργότερα επισκέπτονται το άκρως εντυπωσιακό Δημαρχείο της πόλης και την υπέροχη Σαιντ Σαπέλ. Θαυμάζουν από κοντά την Παναγία των Παρισίων και κάνουν τη βόλτα τους στην όμορφη γειτονιά Σεν Ζερμέν με τα ιστορικά cafes. Τέλος, δε θα μπορούσαν να μην κάνουν μια στάση στο Train Blue, ένα εστιατόριο άλλης εποχής, αλλά και στα περίφημα καμπαρέ του Παρισιού.

Αμέσως μετά αποχαιρετούμε το 2022 και υποδεχόμαστε το νέο έτος με ένα μοναδικό λαϊκό πρόγραμμα. Ο Μιχάλης και Λευτέρης Ντελής, η Γεωργία Μαυρουδή, η  Γεωργία Μαυρογιαννάκη μας συνεπαίρνουν με τις υπέροχες φωνές και τα τραγούδια τους. Όλες οι μεγάλες επιτυχίες έρχονται στην ΚΡΗΤΗ TV για να σας διασκεδάσουν με τον καλύτερο τρόπο ! Οικοδεσπότες της βραδιάς είναι ο Λευτέρης Κουμαντάκης και η Χριστιάννα Σκούρα στις 22:30!

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς στις 16:00 οι ’’78 Χορδές’’ στην ΚΡΗΤΗ ΤV με αφιέρωμα στο Κανονάκι  παρέα με τον Μανώλη Κανακάκη και τον π. Γεώργιο Τζάβλα. Κανονάκι, η μεγάλη του ιστορία ξεκινώντας από την αρχαία Ελλάδα, τα προπολεμικά καφέ αμάν… το ταξίδι ολοκληρώνεται στους πρόσφυγες που ήρθαν στην Ελλάδα από τη Σμύρνη. Ιστορία, μουσική και τραγούδια με κανονάκι, στις οθόνες σας παρέα με τον Μανώλη Κανακάκη και τον π. Γεώργιο Τζάβλα. Τον π. Γεώργιο Τζάβλα συνοδεύουν οι μουσικοί: Λύρα - ερμηνεία Νίκος Γρηγοράκης, Ούτι - ερμηνεία  Δαμιανός Μαυράκης, Λαούτο - ερμηνεία  Μιχάλης Υγειονομάκης , Κρουστά, ασκομαντούρα, ερμηνεία Χαράλαμπος Παρασκάκης.

Στις 17:50 τη σκυτάλη παίρνει η Αναστασία Μπιτζιλέου και η εκπομπή Έλα Κοντά. Βόλτα στην Χριστουγεννιάτική πόλη του Ηρακλείου  με τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη σε πρώτο πλάνο...  Ο ταλαντούχος  τραγουδοποιός έρχεται με την φωνή και τα τραγούδια του να μας συγκινήσει σε ένα ιδιαίτερο μουσικό αφιέρωμα που παντρεύει την  παραδοσιακή  με την σύγχρονη μουσική. Η φωνή και τα τραγούδια του θα μιλήσουν απευθείας στην καρδιά...!

Λίγο αργότερα στις 21:30, ο Χρήστος Νέζος  μάς ταξιδεύει στο όνειρο με καλεσμένο τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη και το πρώτο pop acapella συγκρότημα στην Ελλάδα «Vox the acapella group», επισκεπτόμαστε τον 11ο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, σε ένα μοναδικό οδοιπορικό που έχει ως επίκεντρο τη μαγεία των Χριστουγέννων  και τη μουσική.Ταξιδεύοντας στο Μύλο των Ξωτικών, την Κυριακή 01 Ιανουαρίου, με όμορφα τραγούδια μέσα στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και των Βαλκανίων, όπου φέτος ο Άγιος Βασίλης προσκαλεί την Αλίκη της χώρας των θαυμάτων! Ο Γιώργος Λιβάνης θα τραγουδήσει στο σήμα κατατεθέν της πόλης το ρολόι, θα επισκεφθεί το σπίτι του Άγιου Βασίλη, θα μπει στην ατμάμαξα του 1908, και θα τραγουδήσει στον ιστορικό Μύλο του περασμένου αιώνα, πάνω στη σοφίτα όπου έχει στηθεί μια μεγάλη σκηνή για το καθιερωμένο live!

Κλείνουμε στις 23:45 με μία Χριστουγεννιάτικη ευχή. Wish For Christmas. Μια μαθήτρια γυμνασίου θα κάνει μια ευχή σχετικά με τους γονείς της και την χαμένη τους πίστη! Θα συνειδητοποιήσει πόσο σημαντική είναι η πίστη στον άνθρωπο κι στον Θεό! Μηνύματα ζωής αγάπης και αλληλεγγύης έρχονται στην ευχή των Χριστουγέννων για την κακομαθημένη μας μαθήτρια… 

Μην ξεχάσετε στις 06 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 «Πας μαγειρεύοντας». Ο Βασίλης Πατσής επισκέπτεται την  Γέργερη και το  δάσος του Ρούβα , μαγειρεύει συνταγές με τις κύριες του χωριού και συναντά τον γνωστό παραμυθά -ποιητή στην συνέχεια θα σας πάει σε ένα παραδοσιακό  μιτάτο όπου θα δείτε κλασικές Κρητικές συνταγές στον ξυλόφουρνο αλλά και γλυκοκολοκύθα σαβόρο σε συνδυασμό με την υπέροχη μουσική της ασκομαντούρας !

Χαρά, αγάπη, κέφι και αισιοδοξία είναι οι πρωταγωνιστές στο πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV, με την ευχή για μία πολύ Καλή Χρονιά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News