Μέσι: Ο αισθησιακός χορός της Αντονέλα και ο Αργεντίνος σούπερ-σταρ σε ρόλο... φωτογράφου (βίντεο)

Life
Μέσι: Ο αισθησιακός χορός της Αντονέλα και ο Αργεντίνος σούπερ-σταρ σε ρόλο... φωτογράφου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Λιονέλ Μέσι, μετά και την επιτυχία της Εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ

Ο Αργεντίνος άσος, και πλέον πρωταθλητής κόσμου, περνάει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του στη γενέτειρά του, τη Ροζάριο, όπου και εκεί θα γιορτάσει την Άγια μέρα τον Χριστουγέννων.

Καθόλου υποχρεώσεις, καθόλου προπονήσεις και πολύς ελεύθερος χρόνος, σε σημείο που ο Μέσι δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει σαν ένας... «παπαράτσι» την σύζυγό του Αντονέλα, τη στιγμή που χόρευε αισθησιακά στον κήπο του σπιτιού τους, με ένα κρασί στο χέρι.

Συνήθως η Αντονέλα είναι εκείνη που πάντα να μοιράζεται όλο το περιεχόμενο της οικογένειάς της, αλλά, για πρώτη φορά, ο Μέσι ανέλαβε να ενημερώσει τα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν ξεκινήσει να το διασκεδάζει με τα χορευτικά της, μοιράστηκε μια selfie με όλη της την οικογένεια σε ένα Instagram story.

Ενώ στη συνέχεια, θέλησε επίσης να δείξει σε όλους τους followers της το εντυπωσιακό και εξεζητημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει στήσει στο σπίτι της, ποζάροντας ξανά με τον Μέσι και τα μικρά τους παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News