GNTM 5: Αποχώρησε η Μικαέλα και η κόρη της πλάνταξε στο κλάμα - Ποιες είναι οι 6 που παραμένουν

Life
GNTM 5: Αποχώρησε η Μικαέλα και η κόρη της πλάνταξε στο κλάμα - Ποιες είναι οι 6 που παραμένουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο σετ με τα ζωάκια και το supercar, τις χειρότερες επιδόσεις είχαν η Βικτώρια και η Μικαέλα, η… μαμά της Μάρας αλλά και... όλων των κοριτσιών του GNTΜ 5

Η ώρα του μεγάλου τελικού για το GNTM 5 έφτασε! Την ερχόμενη Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 20:50 θα μάθουμε ποιο μοντέλο θα κερδίσει τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο! Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (16/12) οι 7 διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για εντυπωσιάσουν τους κριτές με την επίδοσή τους στο σετ.

Ωστόσο, κάποιες απογοήτευσαν την κριτική επιτροπή. Λίγες μέρες πριν τον τελικό, ο πήχης των απαιτήσεων έχει ανέβει πολύ ψηλά και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Στο σετ με τα ζωάκια και το supercar, τις χειρότερες επιδόσεις είχαν η Βικτώρια και η Μικαέλα, η… μαμά της Μάρας αλλά και... όλων των κοριτσιών του GNTΜ 5.

Το «ταξίδι» της Μικαέλας στο GNTM έφτασε στο τέλος του, αφού οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στη Βικτώρια, σύμφωνα με το reader.gr. Η Μικαέλα αποχώρησε και έδωσε στην κόρη της, Μάρα, την ευχή να ανεξαρτητοποιηθεί και να φτάσει στον τελικό. Η Μάρα πλάνταξε στο κλάμα με την αποχώρηση της μαμάς της, ενώ και τα υπόλοιπα μοντέλα στεναχωρήθηκαν με την τροπή των πραγμάτων. Οι τοπ 6 που παραμένουν στο reality μόδας είναι οι Μάρα, Βικτώρια, Κότυ, Μαρίτα, Αλεξία και Μύρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News