Μαζί σε video clip η κόρη της Βάνας Μπάρμπα και ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη (βίντεο)

Life
Μαζί σε video clip η κόρη της Βάνας Μπάρμπα και ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα και ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος πρωταγωνιστούν στο νέο βίντεο κλιπ της Τζένης Γεωργιάδη για το τραγούδι «Κράτησε με», σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη

Στο νέο βίντεο κλιπ της Τζένης Γεωργιάδη για το τραγούδι «Κράτησε με», σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, πρωταγωνιστούν η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα και ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος.

Τα δυο παιδιά, υποδύονται ένα ζευγάρι.

Η19χρονη Φαίδρα φοράει μια δερμάτινη μίνι φούστα και τζακετ, ενώ ανάλογο look έχει και ο Νίκος Μπάρκουλης.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες η κόρη της γνωστής ηθοποιού είπε ότι «ο Νίκος ξέρει κι από υποκριτική και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Για το μέλλον δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ με το μόντελινγκ, θέλω να αφοσιωθώ στις σπουδές μου, σπουδάζω Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο των Πατρών».

Αναφερόμενη στην μητέρα της είπε: «Η σχέση μας είναι όπως οι σχέσεις μητέρας κόρης, μια χαρά. Ήταν πολύ ενθαρρυντική όταν της είπα ότι θα ασχοληθώ με το μόντελινγκ, αλλά εγώ πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τις σπουδές μου, οπότε και η μαμά μου ήταν προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλω να επικεντρωθώ στη φιλοσοφία, το συνδύασα με το μάρκετινγκ».

Ακόμα πρόσθεσε: «Το γεγονός ότι η μαμά μου ήταν στα φώτα ήταν κάτι φυσιολογικό, γιατί ήταν η ζωή της μαμάς μου, εγώ απλά ήμουν μέρος της. Συζητάμε τα προσωπικά μας και τη συμβουλεύομαι».

//--> //-->

Στις κάμερες μίλησε και ο Νίκος Μπάρκουλης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή του στο J2US. Ο ίδιος συμμετείχε στον διαγωνισμό το 2021, ενώ στη συνέχεια γράφτηκε σε σχολή υποκριτικής, αφού θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News