Κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι

Life
Κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Harry & Meghan» αφορά στις δυσκολίες που πέρασε το ζευγάρι, ως επίσημα μέλη της βασιλικής οικογένειας και σε αυτό οι πρώην Σάσεξ, κάνουν αποκαλύψεις σχετικά με την «ιεραρχία της βασιλικής οικογένειας», υπονοώντας ότι «άνθρωποι του παλατιού διέρρευσαν ιστορίες για αυτούς»

Κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, που αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές του οίκου των Σάσσεξ.

Η νέα σειρά του Netflix, όπως πολλοί ισχυρίζονται αναμένεται να αποτελέσει «βόμβα» για το παλάτι, ενώ το Μπάκινγκχαμ θα παρακολουθήσει έντρομο τα όσα θα αποκαλύψει το ζευγάρι που έφερε τα πάνω - κάτω στη ζωή τους.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Harry & Meghan» αφορά στις δυσκολίες που πέρασε το ζευγάρι, ως επίσημα μέλη της βασιλικής οικογένειας και σε αυτό οι πρώην Σάσεξ, κάνουν αποκαλύψεις σχετικά με την «ιεραρχία της βασιλικής οικογένειας», υπονοώντας ότι «άνθρωποι του παλατιού διέρρευσαν ιστορίες για αυτούς».

Όπως αναφέρεται στο πρώτο επεισόδιο ο Δούκας του Σάσεξ τόνισε ότι «έπρεπε να παραιτηθεί» από τα βασιλικά καθήκοντα, για να προστατεύσει τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία τόνισε ότι εκείνη την περίοδο είχε μάλιστα και αυτοκτονικές τάσεις. Στο επεισόδιο της πρεμιέρας της νέας σειράς για το πριγκιπικό ζευγάρι, ο Χάρι παρομοιάζει την άλλοτε ηθοποιό Μαρκλ, με την αείμνηστη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Αυτό δεν αφορά μόνο την ιστορία μας. Αυτό ήταν πάντα πολύ μεγαλύτερο από εμάς. Κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια. Γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια. Το ίδρυμα γνωρίζει την πλήρη αλήθεια. Και τα μέσα ενημέρωσης γνωρίζουν την πλήρη αλήθεια γιατί έχουν ασχοληθεί με αυτήν. Και νομίζω ότι οποιοσδήποτε άλλος στην περίπτωσή μου θα έκανε ακριβώς το ίδιο» αναφέρει ο Χάρι σε ένα από τα σημεία του ντοκιμαντέρ που ήρθε για να «ταράξει τα νερά» στα βρετανικά ανάκτορα.

Το πρώτο επεισόδιο, είναι διάρκειας 56 λεπτών, και επί της ουσίας παρουσιάζει το ξεκίνημα της σχέσης του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail υπέγραψε μία συμφωνία, αξίας άνω των 100 εκατομμυρίων λιρών, με τη διεθνούς φήμης streaming υπηρεσία, με σκοπό να προβληθούν οι ρήξεις και οι άγνωστες πτυχές της ζωής τους στο παλάτι.

Οι τίτλοι έναρξης του ντοκιμαντέρ περιλαμβάνουν πλάνα του Χάρι και της Μαρκλ στην άμαξα από την ημέρα του γάμου τους και μια εικόνα της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ σε μια άμαξα. Επίσης προβάλλεται ο Βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος ήταν τότε πρίγκιπας της Ουαλίας και ο Χάρι ως παιδί με τη μητέρα του, την Νταϊάνα.

Το δεύτερο τρέιλερ και τα δάκρυα της Μέγκαν Μαρκλ

Το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» αναφέρεται στην κακομεταχείριση που υπέστη η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ από τη βασιλική οικογένεια.

Στο δεύτερο κλιπ, του ντοκιμαντέρ μάλιστα ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει τη βασιλική ζωή ως ένα «βρώμικο παιχνίδι» και αναφέρεται «στον πόνο και τα βάσανα των γυναικών που παντρεύονται μέσα σε αυτό τον θεσμό της μοναρχίας».

https://www.youtube.com/watch?v=2rlVhiXlcHU?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Το πρώτο επεισόδιο που κυκλοφόρησε σήμερα 8 Δεκεμβρίου, προβάλλεται ακριβώς τρεις μήνες μετά τον θάνατο της, Βασίλισσας Ελισάβετ Β', ενώ το δεύτερο επεισόδιο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου.

Η πλοκή του ντοκιμαντέρ ξεκινά από τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας του ζεύγους, μέχρι και τις διαμάχες που τους ώθησαν στο να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια.

Η δημοφιλής streaming υπηρεσία σε ανακοίνωσή της για την πολυαναμενόμενη σειρά-ντοκιμαντέρ είχε τονίσει: «Η σειρά περιλαμβάνει συνεντεύξεις με οικογένεια και φίλους που δεν έχουν μιλήσει ποτέ δημόσια για τη σχέση του ζευγαριού, καθώς και ιστορικούς και δημοσιογράφους που αναλύουν πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επηρέασαν τη σχέση του Χάρι και της Μέγκαν με τη βασιλική οικογένεια και την Κοινοπολιτεία γενικότερα».

Τη σκηνοθεσία του υπογράφει η υποψήφια για Όσκαρ, Λιζ Γκάρμπους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News