Μαρία Απατζίδη: Γιατί έκλεισε το τηλέφωνο στον Γιώργο Λιάγκα; - Η αντίδραση του παρουσιαστή

Life
Μαρία Απατζίδη: Γιατί έκλεισε το τηλέφωνο στον Γιώργο Λιάγκα; - Η αντίδραση του παρουσιαστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βουλευτής βγήκε τηλεφωνικά στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Πρωινό», για το περιστατικό με τον Κλέων Γρηγοριάδη έγινε έξαλλη και διέκοψε τη σύνδεση

Τις προάλλες κι ενώ η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη μιλούσε μέσω webex για τις διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, για τη δημοτική αστυνομία, από τα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλάνο ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Ο βουλευτής μη γνωρίζοντας προφανώς ότι η συνάδελφός του ήταν συνδεδεμένη με την επιτροπή και μιλούσε, άρχισε να γδύνεται παραχωρώντας ένα ιδιαίτερο… θέαμα στους συναδέλφους του.

Το βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο και η βουλευτής βγήκε τηλεφωνικά στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Πρωινό», το πρωί της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου. Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 κλήθηκε να απαντήσει για το στιγμιότυπο που έκανε τον γύρο του internet. «Το στιγμιότυπο ήταν από τα γραφεία του κόμματος. Είμαστε ένα μικρό κόμμα, έχουμε λίγους χώρους στη Βουλή, σε έναν από αυτούς μπορεί να αλλάξουμε μπλούζα ή ζακέτα για να πάμε στην επόμενη συνεδρίαση. Ο Κλέωνας μπήκε βιαστικά και δεν είδε ότι η κάμερα ήταν ανοιχτή. Εμείς ως κόμμα έχουμε προτάσεις για σοβαρά ζητήματα όπως π.χ. το σύστημα υγείας, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς κτλ. Δεν μας καλέσατε ούτε μία φορά και μας καλείτε τώρα για ένα πράγμα που είναι αστείο μεν αλλά στην πραγματικότητα δεν απασχολεί κανέναν. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, ξαναπάρτε με! Τώρα δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο. Καλή σας μέρα!» είπε η Μαρία Απατζίδη και έκλεισε το τηλέφωνο.

//--> //-->

H Μαρία Απατζίδη έκλεισε το τηλέφωνο στον Γιώργο Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας, έκπληκτος από το συμβάν, σύμφωνα με το protothema.gr, σχολίασε τα εξής: «Με πολύ ωραίο τρόπο προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποιες απαντήσεις. Ξαφνικά μία επίθεση ότι φιμώνουμε το Μέρα25… Δεν ξέρω καν τις θέσεις, ούτε με αφορούν εμένα προσωπικά. Είπα και στην κοπέλα ότι είναι και μια νέα βουλευτής και μπράβο της και όμορφη είναι και μακάρι να έχει και καλές απόψεις -δεν το γνωρίζω, για να είμαι ειλικρινής δεν με έχει απασχολήσει. Τον Κλέωνα τον γνωρίζω είναι εξαιρετικός ηθοποιός και έχουμε κάνει κάποιες συνεντεύξεις και ως βουλευτής έχει πει κάποια ωραία πράγματα» και πρόσθεσε:

«Μας κάνει εντύπωση η οικειότητα με την οποία σε ένα γραφείο της Βουλής αλλάζουν μπροστά ο ένας στον άλλον οι βουλευτές. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι μεμπτό. Ο κ. Γρηγοριάδης με την κ. Απατζίδη πρέπει να έχουν μια οικειότητα, να είναι φίλοι για να μπορεί να αλλάζει ο ένας μπροστά στον άλλον. Ούτε σκοπός καμίας επίθεσης υπήρχε από εμάς και το γεγονός να πάρει και να κλείσει το τηλέφωνο ότι γίνεται σκόπιμη πολιτική επίθεση, ούτε καν. Να βγαίνετε και να επιτίθεστε δεν τιμά κανέναν».

To βίντεο και η απάντηση του Κλέωνα Γρηγοριάδη

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, η Μαρία Απατζίδη του ΜέΡΑ25 εξέθετε μέσω τηλεσύνδεσης, τις απόψεις της επί του νομοσχεδίου. Από πίσω της ο Κλέων Γρηγοριάδης, νομίζοντας ότι ήταν εκτός πλάνου, άρχισε να βγάζει το πουκάμισό του.

Η Μαρία Απατζίδη, όταν το κατάλαβε, πρόλαβε να βάλει το χέρι της μπροστά από την κάμερα και δεν φάνηκαν περισσότερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News