Γουίλ Σμιθ: Φοβάται ότι το χαστούκι στα Όσκαρ θα επηρεάσει την επιτυχία της νέας του ταινίας

Life
Γουίλ Σμιθ: Φοβάται ότι το χαστούκι στα Όσκαρ θα επηρεάσει την επιτυχία της νέας του ταινίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηθοποιός παραιτήθηκε από την Ακαδημία, δημοσίευσε μια μακροσκελή συγγνώμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και του επιβλήθηκε 10ετής αποκλεισμός από τα Όσκαρ για «απαράδεκτη και επιβλαβή συμπεριφορά»

O Γουίλ Σμιθ (Will Smith) φοβάται ότι το χαστούκι που έδωσε στα περσινά Όσκαρ στον συνάδελφό του και παρουσιαστή της τελετής βράβευσης Κρις Ροκ θα επηρεάσει την επιτυχία της νέας του ταινίας «Emancipation» και θα αδικηθεί η ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτήν.

Μετά το περιστατικό, αν και κέρδισε το Όσκαρ Α' αντρικού ρόλου για την ταινία «King Richard», ο ηθοποιός παραιτήθηκε από την Ακαδημία, δημοσίευσε μια μακροσκελή συγγνώμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και του επιβλήθηκε 10ετής αποκλεισμός από τα Όσκαρ για «απαράδεκτη και επιβλαβή συμπεριφορά».

Μιλώντας στο EW, συμμετέχοντας σε μία συζήτηση μαζί με τον Μπεν Φόστερ και την Τσαρμέιν Μπίνγκουα για την ταινία «Emancipation», ο Σμιθ αναγνωρίζει ότι η παρατεταμένη εστίαση στις ενέργειές του τον περασμένο Μάρτιο άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί μερικοί να δουν το επερχόμενο δράμα της Apple TV+.

«Η μόνη ενόχληση που έχει η καρδιά μου είναι ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει θεαματική δουλειά σε αυτήν την ταινία», είπε. «Ελπίζω ότι η ομάδα μου δεν θα τιμωρηθεί για τις πράξεις μου. Νομίζω ότι [ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά] και ο [κινηματογραφιστής Ρόμπερτ Ρίτσαρντσον] και ο Μπεν και η Τσαρμέιν, όλοι έχουν κάνει τόσο θεαματική δουλειά. Σίγουρα χάνω τον ύπνο μου. Κάθε βράδυ σκέφτομαι ότι μπορεί να έχω τιμωρήσει ενδεχομένως την ομάδα μου, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να βεβαιωθώ ότι όλοι θα πάρουν τη δημοσιότητα που τους αξίζει».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News