«Επί ένα χρόνο νόμιζε ότι οι τεχνικοί στις κάμερες...» - Απίστευτη αποκάλυψη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Life
«Επί ένα χρόνο νόμιζε ότι οι τεχνικοί στις κάμερες...» - Απίστευτη αποκάλυψη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νόμιζε επί έναν χρόνο ότι ακούνε μουσική» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, με το πάνελ να μένει μην πιστεύει στα αυτιά του

Σήμερα 11/11 στην εκπομπή Super Κατερίνα, σχολίασαν την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη και τον άσχημο τσακωμό τους στο twitter. Την ώρα λοιπόν της συζήτησης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για την ξανθιά παρουσιάστρια.

//--> //-->

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί την εποχή που παρουσίαζε εκπομπή στον ALPHA, την περίοδο δηλαδή που γινόντουσαν όλα αυτά τα περιστατικά περί άσχημης συμπεριφοράς απέναντι στους συναδέλφους της. Όπως άλλωστε έχουν αποκαλύψει παλιοί συνεργάτες της.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντινίδη για την Σπυροπούλου

«Έχω μία αποκάλυψη και θα την πω πολύ γρήγορα. Μου την είπαν εδώ συνάδελφοι τεχνικοί την προηγούμενη εβδομάδα και αφορά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όλοι οι τεχνικοί που είναι στις κάμερες φορούν ακουστικά και μιλούν με τον σκηνοθέτη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νόμιζε επί έναν χρόνο ότι ακούνε μουσική» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, με το πάνελ να μένει μην πιστεύει στα αυτιά του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News