Maestro: Θα υπάρξει και 2η σεζόν της σειράς αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Life
Maestro: Θα υπάρξει και 2η σεζόν της σειράς αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά της οποίας τα δικαιώματα αποκτά το Netflix

Θα πάει και για 2η σεζόν η επιτυχημένη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά της οποίας τα δικαιώματα αποκτά το Netflix, με το δημιουργό της να δηλώνει χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη.

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023

//--> //-->

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ για την ένταξη της σειράς στο Netflix, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα για αυτή την εξέλιξη. Είναι κάτι που ήθελα και για το οποίο έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και δύο χρόνια».

Ευχήθηκε δε τον δρόμο που άνοιξε στο Netflix το «Maestro», να τον ακολουθήσουν κι άλλες ελληνικές σειρές: «Είμαι χαρούμενος, γιατί είναι η πρώτη ελληνική σειρά, που θα πάει σε μια παγκόσμια πλατφόρμα, φτιαγμένη από Έλληνες. Γίνεται να μην χαρώ; Ελπίζω αυτό να αποτελέσει μια καλή αρχή και να ακολουθήσουν και άλλα σήριαλ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News