Καινούργιου: Πήρε τηλέφωνο τον Νικηφόρο και της το έκλεισε - «Πάρτε τον τηλέφωνο τώρα» (βίντεο)

Life
Καινούργιου: Πήρε τηλέφωνο τον Νικηφόρο και της το έκλεισε - «Πάρτε τον τηλέφωνο τώρα» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πάμε καλά; Πάρτε μου τηλέφωνο τώρα τον Νικηφόρο να βγει στον αέρα. Μας κάλεσε για την έναρξη και δε μίλησε; Ο Νικηφόρος; » είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του «Super Κατερίνα»

Με αφορμή τη νέα του συνεργασία του Νικηφόρου σε νυχτερινό κέντρο, η τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε το «παρών» στην έναρξη, με τον τραγουδιστή όμως, να αρνείται να κάνει δηλώσεις. Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε, πώς γίνετα να κάλεσαν τα τηλεοπτικά συνεργεία εκεί, αλλά ο ίδιος να μην κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

«Πάμε καλά; Πάρτε μου τηλέφωνο τώρα τον Νικηφόρο να βγει στον αέρα. Μας κάλεσε για την έναρξη και δε μίλησε; Ο Νικηφόρος; Ο Αργυρός μιλάει… Για να είμαστε δίκαιοι δεν του έκαναν κάποια ερώτηση περίεργη. Πάρτε μου τον Νικηφόρο τώρα. Από την άλλη, επειδή ξέρω τον Νικηφόρο ότι είναι καλό παιδί, δεν τον ρωτήσαμε και κάτι. Είχε πει από την αρχή ότι δε θα μιλήσει;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του «Super Κατερίνα».

//--> //-->

Στη συνέχεια, θέλοντας να μάθει από τον ίδιο τον τραγουδιστή τι ακριβώς είχε συμβεί, τον κάλεσε, αλλά εκείνος αφού σήκωσε το τηλέφωνο, όταν τον ρώτησε γιατί δε μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της την καλημέρισε και το έκλεισε.

Στην πορεία η Κατερίνα Καινούργιου έκανε κι άλλη προσπάθεια. «Θα τον ξαναπάρω τώρα. Μπορεί να έχει ξυπνήσει και να είναι σε καλό mood. Κάτσε να τα βρούμε. Θα θέλει γιουβέτσι το αγόρι αυτό, είναι εργένης, έχει και το σκυλάκι του, θα το θέλει» είπε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ ο σεφ της εκπομπής έδινε τη συνταγή στους τηλεθεατές, εκείνη κάλεσε τον Νικηφόρο στο τηλέφωνο και όπως αποδείχθηκε, το προηγούμενο τηλεφώνημα ήταν απλά μια παρεξήγηση.

//--> //-->

«Έλα αγάπη μου, μου μιλάς; Γιατί πότε δε σου μίλησα λέει ο γλυκούλης. Γιατί μου έκλεισες το τηλέφωνο πριν; Α, δε μου το έκλεισες; Αγάπη μου συγγνώμη σου ζητάω. Σε βρίζαμε σε όλη την εκπομπή γιατί νομίζαμε ότι μας έκλεισες το τηλέφωνο και τελικά κατά λάθος έκλεισε; Ωραία δεν έχει δει λέει. Μη δεις εκπομπή σε έχουμε καταθάψει. Το παίρνουμε όλο πίσω παιδιά, δε μας έκλεισε το τηλέφωνο…. Καθόμαστε και τον θάβουμε» ακούστηκε να λέει η Κατερίνα Καινούργιου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News