«Ξαναχτύπησε» το μοντέλο που έγινε Viral στον Κούλε - Η τρολ ανάρτηση από την Κνωσσό

Κρήτη
«Ξαναχτύπησε» το μοντέλο που έγινε Viral στον Κούλε - Η τρολ ανάρτηση από την Κνωσσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελίζαμπεθ Μπερτ, το μοντέλο από τις ΗΠΑ, βρίσκεται στην Κρήτη για εργασία και δηλώνει ενθουσιασμένη με τους Έλληνες...

Η Ελίζαμπεθ Μπερτ, το μοντέλο από τις ΗΠΑ, που έγινε Viral έπειτα από την τελευταία της ανάρτηση στα social media που έφερε εκατοντάδες σχόλια επέστρεψε... αυτή τη φορά με ανάρτηση από την Κνωσσό.

Το απόγευμα της Δευτέρας (24/10) επισκέφθηκε το αρχαιολογικό Μουσείο και την Κνωσό και αποφάσισε να τρολάρει ξανά τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία έγραψε «Ημέρα Δεύτερη: Έχω γνωρίσει περισσότερους Έλληνες που κάνουν μόντελινγκ στην Ελλάδα. Και αυτοί μιλούν ελληνικά»!

Προηγήθηκε η ανάρτησή της με φόντο τον Κούλε: «Είμαι στην Ελλάδα και κάνω μόντελινγκ! Δεν είχα ιδέα ότι ζουν τόσοι πολλοί Έλληνες εδώ. Ουάου!». Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν την φράση του μοντέλου.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ασχολήθηκαν γρήγορα με την περιγραφή της εικόνας της. «Έλληνες στην Ελλάδα, δεν έχω ξανακούσει κάτι τόσο τρελό!», έγραψε κάποιος κάτω από την ανάρτησή της.

«Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα υπήρχαν Έλληνες στην Ελλάδα; Το επόμενο πράγμα που θα μας πείτε είναι ότι υπάρχουν Γερμανοί στη Γερμανία». Μετά από εκατοντάδες σχόλια, χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις, η Μπερτ υπερασπίστηκε την ανάρτησή της, λέγοντας ότι φυσικά αστειευόταν - προσθέτοντας: «Ήπια ούζο για πρώτη φορά και πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν απολαυστικό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News