To ICC Women HELLAS στο Ηράκλειο

Κρήτη
To ICC Women HELLAS στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Πρόεδρος του Παραρτήματος Γυναικών του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, ICC WOMEN HELLAS, Άννα Καμαρίδη και η επιχειρηματίας Τζίνα Τσαντρίζου, υπεύθυνη Βιομηχανίας Κρήτης ICC WOMEN HELLAS, προσκάλεσαν σε μια πρώτη γνωριμία με το επιμελητήριο, γυναίκες επιχειρηματίες, επαγγελματίες, ανώτατα διοικητικά στελέχη, εκπροσώπους ΜΜΕ, τις αντιδημάρχους της πόλης και την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο

Το απόγευμα της Παρασκευής, 14 Οκτωβρίου, στο Roof Garden του ξενοδοχείου Legacy Gastro Suits, στην πλατεία Ελευθερίας η Πρόεδρος του Παραρτήματος Γυναικών του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, ICC WOMEN HELLAS, Άννα Καμαρίδη και η επιχειρηματίας Τζίνα Τσαντρίζου, υπεύθυνη Βιομηχανίας Κρήτης ICC WOMEN HELLAS, προσκάλεσαν σε μια πρώτη γνωριμία με το επιμελητήριο, γυναίκες επιχειρηματίες, επαγγελματίες, ανώτατα διοικητικά στελέχη, εκπροσώπους ΜΜΕ, τις αντιδημάρχους Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη, Ρένα Παπαδάκη και την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Γεωργία Μηλάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ελαφρύ κλίμα στα πλαίσια της επίσκεψης της Άννας Καμαρίδη στο Ηράκλειο. Η Άννα Καμαρίδη, συνοδευόμενη από τη Δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολοπούλου, αναφέρθηκε στους σκοπούς του παγκόσμιου επιχειρηματικού οργανισμού, ένα αντιπροσωπευτικό σώμα που εκφράζει με κύρος τις επιχειρήσεις από όλους τους τομείς δραστηριοτήτων, σε κάθε μέρος του κόσμου.

Βασική αποστολή του ICC, από την ίδρυσή του, μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι η προώθηση του ελεύθερου διεθνούς εμπορίου και των επενδύσεων. Βοηθάει τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες με την πεποίθηση ότι το εμπόριο είναι μια ισχυρή δύναμη για την ειρήνη και την ευημερία.

Η Τζίνα Τσαντρίζου αφού ευχαρίστησε όσους και όσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της, αναφέρθηκε τόσο στο έργο της Ομάδας Βιομηχανίας και στις προκλήσεις για την βιωσιμότητα τους που καλούνται να διαχειριστούν οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις όσο και στο πόσο σημαντικό είναι να συναντιόνται οι γυναίκες και να συζητούν ιδέες, λύσεις, πρακτικές, know-how και εμπνευστικές ιστορίες επιχειρηματιών που πέτυχαν στην πράξη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης υπογράφηκε Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του ICC Women Hellas και του οργανισμού γυναικείας ενδυνάμωσης και στήριξης της επιχειρηματικότητας Women Do Business, στον οποίο πολλές από τις προσκεκλημένες κυρίες, που κατάφεραν να παραβρεθούν, είναι είτε συνεργάτιδες και mentor ή χορηγοί των δράσεων του όπως η Τζίνα Τσαντρίζου.

Ακολούθησε networking cocktail με τις οικοδέσποινες να δεσμεύονται να ανανεώσουν το ραντεβού τους με τις νέες φίλες και τα μέλη τους, σε επόμενη επίσημη και ανοικτή εκδήλωση του ICC Women Hellas, μέσα στο 2023 στο Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News