Μιχάλης Αεράκης: «Ο πατέρας μου έκανε 3 χρόνια να μου μιλήσει όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός»

Κρήτη
Μιχάλης Αεράκης: «Ο πατέρας μου έκανε 3 χρόνια να μου μιλήσει όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο παπα-Μιχάλης του «Σασμού» αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική

Ο Μιχάλης Αεράκης ή αλλιώς ο τηλεοπτικός παπα - Μιχάλης του «Σασμού» βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, τη σχέση με το πατέρας του αλλά και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Τα παιδικά του χρόνια ήταν «μια κόλαση», όπως περιγράφει: «Εγώ κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό της Κρήτης πολύ γνωστό, τα Ανώγεια. Εκεί μεγάλωσα απότομα στα 7 μου. Έφυγε ο πατέρας μου μετανάστης στη Γερμανία. Ένα βράδυ του χειμώνα μου είπε ότι από αύριο "θα είσαι ο άντρας του σπιτιού". Τότε εγώ έγινα άντρας. Δεν ξέρω τι σημαίνει παιδικό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μου ήταν ενός άντρα δηλαδή παρατηρούσα τους συγχωριανούς μου - τους μεγάλους σε ηλικία - πώς περπατούν και κάθονται. Ήμουν 7 χρονών στο καφενείο κι έμπαινε ένας κι έλεγα στον καφετζή να τον κεράσει», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

«Μου έλειπε κάθε στιγμή ο πατέρας, βλέποντας τους συνομηλίκους μου να είναι με τους πατεράδες τους. Υπήρχε ένα σφίξιμο μέσα στην καρδιά μου, που είναι ο δικός μου ο πατέρας; Ευτυχώς αναπλήρωσε αυτό το κενό ο αδελφός της μάνας μου, ο οποίος ήταν ο πατέρας μου, ο καθοδηγητής μου», συνέχισε.

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε στη συνέχεια, ο πατέρας του δεν του μιλούσε για τρία χρόνια όταν του είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. «Μπήκα στη δραματική σχολή χωρίς να δώσω εξετάσεις. Ο πατέρας μου έκανε τρία χρόνια να μου μιλήσει όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Δούλευα σε ένα υπόγειο πάρκινγκ μετά τη σχολή για να μπορέσω να βγάλω το χαρτζιλίκι μου».

Τέλος, όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Αεράκης, ο πατέρας του του ξαναμίλησε όταν εκείνος έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση. «Ο πατέρας μου, μου ξαναμίλησε όταν με είδε στην τηλεόραση. Έπαιζα σε μια σειρά της ΕΡΤ, την "Κυρία Ντορεμί" και γινόταν διαδήλωση με τον ρόλο που υποδυόμουν, τον Ηρακλή. Μία μέρα σπάει το εμπάργκο ο πατέρας μου και με πήρε τηλέφωνο. Έστριβε τα μουστάκια του και έλεγε "ο γιος μου είναι αυτός"».

//--> //-->

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News