Αιμίλιος Χειλάκης και Αλέκος Συσσοβίτης στα γυρίσματα του «Καπετάν Μιχάλη» στην Κρήτη (βίντεο)

Κρήτη
Αιμίλιος Χειλάκης και Αλέκος Συσσοβίτης στα γυρίσματα του «Καπετάν Μιχάλη» στην Κρήτη (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «Καπετάν Μιχάλης» του Ν. Καζαντζάκη γίνεται ταινία - Αποκλειστικές εικόνες από τα γυρίσματα στην οικία Χρονάκη στο Ηράκλειο

Το εμβληματικό μυθιστόρημα του Ν. Καζαντζάκη "Καπετάν Μιχάλης" μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και η Κρήτη για ακόμη μια φορά μετατρέπεται σε ένα μεγάλο κινηματογραφικό στούντιο.

Με τον Κώστα Χαραλάμπους στο τιμόνι της σκηνοθεσίας και του σεναρίου, τα γυρίσματα θα γίνουν εξ ολοκλήρου στο νησί. Μάλιστα, η πρώτη στάση συντελεστών και ηθοποιών ήταν η οικία Χρονάκη, στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου αποκλειστικά τους απαθανάτισε η κάμερα της εκπομπής της ΚΡΗΤΗ TV, "Καλό Μεσημέρι", ενώ οι επόμενοι σταθμοί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν είναι άλλοι από τα γραφικά χωριά του νομού Λασιθίου.

Η ταινία θα μεταφέρει τους θεατές στο 1889 κατά τη διάρκεια της Κρητικής Επανάστασης, ενώ η πλοκή, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Κώστα Χαραλάμπους, θα προσπαθήσει να αποτυπώσει την εποχή με έναν ρεαλισμό, επιλέγοντας εκείνη την ιστορία που αφορά τον κεντρικό πυρήνα του μυθιστορήματος.

Αιμίλιος Χειλάκης, Αλέκος Συσσοβίτης, Τζένη Καζάκου είναι μόνο μερικά από τα ονόματα των πρωταγωνιστών που λαμβάνουν μέρος στην ταινία, η οποία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους το Δεκέμβριο του 2023.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News