Τηλεγραφικά… Τα είδαμε και αυτά… Δευτέρα 3 Οκτωβρίου

Life
Τηλεγραφικά… Τα είδαμε και αυτά… Δευτέρα 3 Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος του ζήτησε να φύγει; Έφυγε ο καλεσμένος ενοχλημένος γιατί δεν προστατεύτηκε

Η Μαρία... και η «ΚΡΗΤΗ TV» Λέτε να έχουμε μεταγραφή στην πρωινή ζώνη της «ΚΡΗΤΗ TV»; Άλλωστε, η παρουσιάστρια του ANT1 Μαρία Αναστασοπούλου δήλωσε έτοιμη να μετακινηθεί από το «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη στην «ΚΡΗΤΗ TV», μιας και έχει λόγους, όπως οι φιλίες με δημοσιογράφους της «ΚΡΗΤΗ TV», αλλά και η εξαιρετική δουλειά που γίνεται, σε συνδυασμό με τις εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου περιφερειακού σταθμού της χώρας. Άλλωστε, και ο Αρναούτογλου, που την είχε καλεσμένη, το ανακοίνωσε. Λέτε η Μαρία να ετοιμάζεται για Κρήτη, ρίχνοντας άγκυρα στην «ΚΡΗΤΗ TV»; Για να δούμε... Πάντως Μαράκι να ξέρεις, είσαι πολύ αγαπητή!

Ποιος του ζήτησε να φύγει; Έφυγε ο καλεσμένος ενοχλημένος γιατί δεν προστατεύτηκε. Δεν το είπε κατά την παραμονή του στην εκπομπή, το δηλώνει όμως δεξιά κι αριστερά εκεί έξω. Αλήθεια, ποιος είναι αυτός που μέσω μηνύματος τού ζήτησε να φύγει από την εκπομπή την ώρα του αέρα; Μάλλον μετά το μετάνιωσε. Πάντως, η είδηση είναι είδηση όταν είναι στοιχειοθετημένη. Μήπως αυτό ενόχλησε;

Ή παπάς... παπάς ή ζευγάς... ζευγάς Τελικά, κοπελιά, τι είσαι, δημοσιογράφος ή παρουσιάστρια. Δηλαδή είναι ανεξήγητο το τουπέ, και μάλιστα με υφάκι. Ο.Κ., το να λες ατακούλες με ύφος και στόμφο αυτό δε σε κάνει αυτόματα και δημοσιογράφο. Όταν μάλιστα σου «φουσκώνουν» το μυαλουδάκι πως είσαι και top, εκεί τη χάνεις την μπάλα. Α, και για να σε προλάβουμε, δεν ασχολούμαστε μαζί σου, όταν όμως έξω το παίζει τυπάκι ολκής, μιλώντας κατά δημοσιογράφων, μάλλον την... μπαλίτσα την έχασες και έβαλες και αυτογκόλ. Διάλεξε λοιπόν τι απ’ όλα είσαι... μικρή Αϊνστάιν.

My style rocks! Μα, όλες οι παρουσιάστριες των δελτίων σε αθηναϊκά και περιφερειακά κανάλια από το ίδιο πολυκατάστημα ψωνίζουν ταγιεράκια; Μαγα...ζάρα, που λέει και το σύνθημα!

Κόκκινο της φωτιάς! Και μιας που λέμε για style... rocks, δείτε εδώ συμπτώσεις! Τετάρτη 28/09 στο «Καλό Μεσημέρι» η Χριστιάνα Σκούρα, Πέμπτη 29/09 στην «Ελένη» η γνωστή και μη εξαιρετέα Ελένη Μενεγάκη! Εμείς «ψηφίζουμε» την αγαπημένη της Κρήτης! Γιατί έτσι μας αρέσει!

Δούλεψε το Αγγλικό... Η αλήθεια είναι πως, αν ξέρεις Αγγλικά, μπορείς να κάνεις και την επιτυχία, και η Καριωτάκη την έκανε και μάλιστα σε απευθείας σύνδεση στο δελτίο ειδήσεων της «ΚΡΗΤΗ TV», με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Βέμπερ να είναι λαλίστατος και χαμογελαστός. Βέβαια, η δαιμόνια Μαίρη δεν την έχασε την ευκαιρία να του ρίξει την ερώτηση για την Τουρκία, και μάλιστα σε μια περίοδο που ο κ. Βέμπερ δεν είναι και πολύ ομιλητικός. Τελικά την έκανε τη διαφορά και έκανε τους υπόλοιπους να... τρέχουν.

Ούτε «κιχ» Εάν καλεσμένος καταφέρει να «σταυρώσει» μια πρόταση με υποκείμενο- ρήμα- αντικείμενο χωρίς να τον διακόψουν οι Καμπουράκης-Στάθης στο πρωινό του OPEN στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα, τότε εγώ είμαι... η Σούλα Γκλάμορους.

Ιμιτασιόν «λάβαρο» Η Αφροδίτη Γραμμέλη είναι η τηλεοπτική «Μπουμπουλίνα» στο πάνελ του «Πρωινού... της, μας, τους» (το πρωινάδικο του ΣΚΑΪ τέλος πάντων), η οποία επιδίδεται σε καθημερινή, λυσσαλέα “εκστρατεία” κατά του “GNTM”. Υποβαθμίζει, σου λέει, τη γυναίκα. Λησμονεί βέβαια ότι αποτέλεσε κομμάτι του πιο πρόσφατου “Big Brother”. Ότι τι; Το ριάλιτι στο οποίο εκείνη συμμετείχε παρήγαγε τέχνη και πολιτισμό, ενώ το έτερο όχι;

Σοφές κουβέντες Εντωμεταξύ, φέτος το “GNTM” με τέτοιους υποψήφιους έπρεπε να το παρουσιάσει η Αννίτα Πάνια. Εναλλακτικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Μας κουράσατε... Βρε, βρε, στο τσάμπα και το παίζουν και παράγοντες στις συναυλίες... Παραστεκουλίζουν και είναι, λέει, πολύ κοντά στον καλλιτέχνη. Δεν πλησιάζουν την πλέμπα και είναι στα VIP γιατί μπορούν, και την ίδια ώρα μας τα δείχνετε και live στα social media. Τα ίδια και στα κηποθέατρα και τα πολιτιστικά. Οι τσαμπατζήδες του πολιτισμού, που ακούν και κλασική μουσική... ξέρετε κάτι, basta, που λένε και οι Ιταλοί.

Η φτερούγα μας... χτυπήθηκε Τρέχουν και δε φτάνουν οι παρατρεχάμενοι στα πηγαδάκια μέρα και νύχτα με σακίδια, τσάντες και βουργιάλια. Είναι της μόδας τα fashion icon της δημοσιογραφίας στην πλατεία του Μεγάλου Κάστρου. Όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες, οι γερόλυκοι των αναλύσεων έχουν να πούνε πάλι. Βέβαια, είναι και τα παλικάρια από την πλατεία Ελευθερίας αλλά και τα Λιοντάρια, όπου πίνουν τα καφεδάκια τους στα καφέ, κρυμμένοι πίσω από τις ζαρντινιέρες. Ε ρε γλέντια πάλι τώρα που άρχισαν και τις βραδινές βόλτες οι ποδηλάτες! Χτυπήθηκε η... φτερούγα μας και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή...

Σε άλλα δράματα... «H ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία», είπε η πρώην εστεμμένη και εξόφθαλμα εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού κατά το κύκνειο τηλεοπτικό άσμα της μετά την εξαιρετικά πρόωρη λήξη της ήδη περιορισμένης συμμετοχής της στην πρωινή εκπομπή του ΑNT1. E, άλλο εδώ που τα λέμε να κάνεις “μουγκαφόν” καριέρα μοντέλου και μαγνητοσκοπημένες εκπομπές για βλεφαρίδες και κάλλους, και άλλο η “στροφή” στο... “Πρωινό του” (Λιάγκα), δίπλα σε έναν - κακά τα ψέματα - έμπειρο παρουσιαστή. Σιγά τον Λάρι Κινγκ θα μου πεις - και το ακούω - όμως και πάλι δεεεν...

Κουίζ αλά τοπικά Αυτό δεν ήταν ρεπορτάζ δελτίου. Ήταν promo κυβερνητικών φορέων πάνω στα συντρίμμια του Αρκαλοχωρίου. Μα, τι ωραία που τα είπαν Τριαντόπουλος-Αυγενάκης, ε; Κάπου ώπα!

(φωτογραφία αρχείου pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News