GNTM 5: Αποχωρεί η Σοφία Χατζηπαντελή από το ριάλιτι - Πόσα λεφτά βγάζει το μοντέλο

Life
GNTM 5: Αποχωρεί η Σοφία Χατζηπαντελή από το ριάλιτι - Πόσα λεφτά βγάζει το μοντέλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για ποιο λόγο αποχωρεί από το ριάλιτι μόδας - Η περιουσία του μοντέλου

Τα «πάνω κάτω» έχει φέρει στο GNTM 5 η Σοφία Χατζηπαντελή με τις εκρήξεις και τις ατάκες της να έχουν viral βάζοντας φωτιά στα Social Media.

Μπορεί το μοντέλο να έχει κλέψει τις εντυπώσεις όμως πρόκειται να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας μετά τις ayditions καθώς η Σοφία Χατζηπαντελή είναι guest κριτής.

 Έτσι, στο ID Catwalk όπου οι διαγωνιζόμενες καλούνται να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές επιλογές και την προσωπικότητά τους, την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου, και ο Γιώργος Καράβας.

Άραγε που θα δώσει τη wildcard της η Χατζηπαντελή πριν φύγει από το ριάλιτι;

Πόσα λεφτά βγάζει το μοντέλο

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, οι οικονομικές απολαβές του μοντέλου αλλά και την περιουσία της στο εξωτερικό, είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, κάτι που εξηγεί το γεγονός ότι δεν ήρθε για να… μείνει.

«Κατέφτασε στην Αθήνα την στιγμή που στο εξωτερικό έβγαζε 1,5 εκατομμύριο λίρες τον χρόνο, ήταν τα έσοδά της», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Όσο για τους λόγους που στα επόμενα επεισόδια η Σοφία Χατζηπαντελή αποχωρεί από το GNTM, οι πληροφορίες ανέφεραν πως οι απολαβές της είναι ισάξιες ή και λίγο μεγαλύτερες από αυτές της Βίκυς Καγιά.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι guest κριτής ίσως αυτό να συμβαίνει γιατί η παραγωγή δεν ήθελε να δώσει και τόσα χρήματα, όπως αποκάλυψε το Πρωινό του ANT1.

//--> //-->

(φωτογραφία Instagram)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News