Χριστίνα Βραχάλη: «Οι φιλίες και οι ισχυροί δεσμοί υπήρχαν στη ζωή μου πριν την αθλητική δημοσιογραφία»

Life
Χριστίνα Βραχάλη: «Οι φιλίες και οι ισχυροί δεσμοί υπήρχαν στη ζωή μου πριν την αθλητική δημοσιογραφία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιτυχημένη αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη βρέθηκε στον Άγιο Νικόλαο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» για όλα όσα έχει τολμήσει στη ζωή της, για το χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας αλλά και για την Κρήτη
Η επιτυχημένη αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη βρέθηκε στον Άγιο Νικόλαο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι»  για όλα όσα έχει τολμήσει στη ζωή της, για το χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας αλλά και για την Κρήτη. 

Ο αθλητισμός μπήκε στη ζωή της από νωρίς, τη δίδαξε και της έδειξε τον δρόμο που θα ακολουθήσει. Μέχρι σήμερα μετράει χιλιόμετρα στην αθλητική δημοσιογραφία, τοποθετώντας νέα δεδομένα σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο. 

Η Χριστίνα Βραχάλη θεωρεί την αθλητική δημοσιογραφία ένα λειτούργημα, ο δρόμος για εκείνη δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, ενώ παραδέχεται ότι οι ισχυροί δεσμοί και οι φιλίες που έχει στη ζωή της υπήρχαν πριν από την αθλητική δημοσιογραφία.  Την ίδια στιγμή, δεν παραλείπει να εκδηλώσει τον ενθουσιασμό της για την Κρήτη και για τη ζεστασιά της φιλοξενίας που δέχτηκε από την πρώτη στιγμή στο νησί. "Στην Κρήτη νιώθω σαν να έμενα εδώ από πάντα" αναφέρει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Βραχάλη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News