Βασίλισσα Ελισάβετ: Τέλος στην περίοδο πένθους - Αλλαγή σελίδας για τη βασιλική οικογένεια

Life
Βασίλισσα Ελισάβετ: Τέλος στην περίοδο πένθους - Αλλαγή σελίδας για τη βασιλική οικογένεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάρτηση της βασιλικής οικογένειας στα social media

Μια νέα εποχή ξεκινά για τον βασιλιά Κάρολο Γ' και την βασιλική σύζυγο, Καμίλα.

Mετά τον θάνατο της βασίλισσας, οι Βρετανοί τήρησαν περίοδο πένθους μέχρι και την κηδεία της, ωστόσο, η οικογένειά της παρέμεινε στο πένθος για τις οκτώ ημέρες που ακολούθησαν, έπειτα από επιθυμία του βασιλιά.

Στις 8 π.μ. τοπική ώρα την Τρίτη, οι σημαίες πάνω από βασιλικές κατοικίες όπως τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το Κάστρο Ουίνδσορ υψώθηκαν ξανά στον ιστό για πρώτη φορά μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Η κίνηση αυτή, σηματοδοτεί την έναρξη μιας επιστροφής στη ρουτίνα, σύμφωνα με το People.

Παράλληλα σήμερα, η φωτογραφία προφίλ στους λογαριασμούς της βασιλικής οικογένειας στα social media άλλαξε, με μία όπου απεικονίζει τον βασιλιά και τη σύζυγό του.

Την ίδια ώρα, η βασιλική οικογένεια δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με το επίσημο τέλος του πένθους, μαζί με μία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ: «Η περίοδος του βασιλικού πένθους μετά τον θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ έχει πλέον τελειώσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Αυτός ο λογαριασμός θα συνεχίσει να αντικατοπτρίζει το έργο του Βασιλιά, της βασιλικής συζύγου και άλλων μελών της Βασιλικής Οικογένειας και θα θυμάται τη ζωή και το έργο της βασίλισσας Ελισάβετ».

Φωτογραφία AP

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News