Δημοσκόπηση Sun: Αυτός είναι ο πιο δημοφιλής royal

Life
Δημοσκόπηση Sun: Αυτός είναι ο πιο δημοφιλής royal

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας; - Σε ποια θέση βρίσκεται ο Κάρολος

Μια δημοσκόπηση για τη δημοτικότητα των μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας διενεργήθηκε από την εφημερίδα «The Sun», αποκαλύπτοντας πόσο δημοφιλής είναι ο βασιλιάς Κάρολος σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη, αλλά και σε ποιο μέλος της οικογένειας έχουν αδυναμία οι νεαρότεροι Βρετανοί.

Ρωτώντας 2.000 άτομα, η Sun βρήκε ότι, παρά τα προβλήματά της με το Παλάτι, η «εξόριστη» Μέγκαν Μαρκλ παραμένει η αγαπημένη των νεαρών Βρετανών, ηλικίας 18-25 ετών. Στη γενική κατάταξη, η Μαρκλ καταλαμβάνει την 8η θέση.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον –σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση– είναι τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας, με 23% και 20% αντίστοιχα.

Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται στην 5η θέση με 16% ενώ ο νέος Βασιλιάς Κάρολος στην 3η θέση με 19%. Η βασιλική σύζυγος Καμίλα βρέθηκε στην 7η θέση, με 9%.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι από τα 2.000 άτομα που ερωτήθηκαν, η πλειοψηφία δήλωσε ότι θα προτιμούσε η Μέγκαν και ο Χάρι να μείνουν μακριά από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Το 40% δήλωσε ότι δεν θα ήθελε το ζευγάρι να επιστρέψει στη βασιλική οικογένεια. Το 30% ψήφισε ότι το ζεύγος πρέπει να επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα – και ένα άλλο 30% είπε ότι δε γνωρίζει και δεν απαντά.

Φωτογραφία AP

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News