Σασμός: Εκτάκτως νέο επεισόδιο την Κυριακή - Όλες οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε

Life
Σασμός: Εκτάκτως νέο επεισόδιο την Κυριακή - Όλες οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη…

Μεθαύριο, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, προβάλλεται, εκτάκτως, νέο επεισόδιο τη σειράς «Σασμός, στις 21:00. Τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου δεν προβάλλονται επεισόδια του «Σασμού», διότι θα υπάρχει απευθείας μετάδοση των αγώνων του UEFA Nations League.

Spoiler για το επεισόδιο 05

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος.

Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα  του Μαθιού. Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του.

Την ίδια στιγμή ο Μανόλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News