Ένταση ανάμεσα σε Καινούργιου - Παππά: «Θα μου πεις τι θα σε ρωτήσω;»

Life
Ένταση ανάμεσα σε Καινούργιου - Παππά: «Θα μου πεις τι θα σε ρωτήσω;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αλέξης Παππάς παραχώρησε μία συνέντευξη και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» - Ο πρώην παίκτης του Survivor και Bachelor, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στον νέο κύκλο του ριάλιτι και μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι βρίσκεται σε νέα σχέση και πως είναι πολύ ερωτευμένος

Ο Αλέξης Παππάς παραχώρησε μία συνέντευξη και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο πρώην παίκτης του Survivor και Bachelor, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στον νέο κύκλο του ριάλιτι και μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι βρίσκεται σε νέα σχέση και πως είναι πολύ ερωτευμένος.

Ωστόσο, η συνέντευξη ξεκίνησε λίγο... απότομα. Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον καλεσμένο της για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και ο Αλέξης Παππάς δεν απάντησε ακριβώς την ερώτηση της παρουσιάστριας.

Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε: «Survivor, The Bachelor και φέτος που θα σε δούμε; Θέατρο ή τηλεόραση;» με τον ίδιο να απαντά: «Η ερώτηση είναι πού θέλετε να με δείτε; Αν ήρθα εδώ, ήρθα για να κάνουμε μια συνέντευξη αλλά και να ρωτήσω…». Στη δήλωσή του αυτή η παρουσιάστρια σχολίασε: «Θα μου πεις τι να ρωτήσω; Δεν το κατάλαβα».

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News