Η Έμμα Μάκεϊ ως Έμιλι Μπροντέ

Life
Η Έμμα Μάκεϊ ως Έμιλι Μπροντέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Έμμα Μάκεϊ πρωταγωνιστεί στην ταινία «Emily», με θέμα τη ζωή της διάσημης Αγγλίδας μυθιστοριογράφου, Έμιλι Μπροντέ τη συγγραφέα του έργου «Ανεμοδαρμένα Ύψη», η οποία πέθανε σε ηλικία μόλις 30 ετών

Η Έμμα Μάκεϊ (Emma Mackey) η οποία έγινε διάσημη μέσα από την εμφάνισή της στο «Sex Education» του Netflix και τη διασκευή της Αγκάθα Κρίστι «Death on the Nile», τώρα ξεδιπλώνει το ταλέντο της σε μία δραματική ταινία εποχής, σύμφωνα με το περιοδικό Tatler.

Πρωταγωνιστεί στην ταινία «Emily», με θέμα τη ζωή της διάσημης Αγγλίδας μυθιστοριογράφου, Έμιλι Μπροντέ τη συγγραφέα του έργου «Ανεμοδαρμένα Ύψη», η οποία πέθανε σε ηλικία μόλις 30 ετών.

«Το έργο και τα λόγια της Έμιλι Μπροντέ είναι γεμάτα πάθος, συναίσθημα, βία και έντονη ευφυΐα, και πάντα λαχταρούσα να μάθω ποια ήταν πραγματικά» δήλωσε η σεναριογράφος Φράνσις Ο' Κόνορ.

Η Έμιλι Μπροντέ έγραψε τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» κρυφά το 1847 επειδή η συγγραφή (επαγγελματικά) από γυναίκες ήταν απαγορευμένη.

Η ταινία εξερευνά τις σχέσεις που την ενέπνευσαν, από την παθιασμένη σχέση με τις αδελφές της μέχρι τον πρώτο απαγορευμένο έρωτά της.

Ήταν το πέμπτο από τα έξι παιδιά μιας οικογένειας που τρία μέλη της έγιναν διάσημοι συγγραφείς.

Μετά τον θάνατο της μητέρας τους και όταν η Έμιλι ήταν τριών ετών, τα παιδιά έλαβαν «φιλελεύθερη και ακαδημαϊκή εκπαίδευση» από τον πατέρα τους.

Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας, ενώ η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 14 Οκτωβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News