default-image

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μήνυμα στήριξης στη 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό (βίντεο)

Life
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μήνυμα στήριξης στη 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που δέχθηκε και εκείνη επίθεση πριν από δύο χρόνια έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα, τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας ό,τι κι αν χρειαστεί

Θέση πήρε στην επίθεση με καυστικό υγρό που δέχτηκε 49χρονη μητέρα 6 παιδιών στη Μεσσήνη, πήρε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, περιστατικό που της έφερε στο νου την επίθεση που δέχθηκε πριν από δύο χρόνια έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα.

Σε δηλώσεις της τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας ό,τι κι αν χρειαστεί. 

//--> //-->

«Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες. Κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό, η αλήθεια είναι ότι με ταράζει και ακόμα δεν το καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μια τέτοια πράξη, το σίγουρο είναι πως κάτι πρέπει να μας προβληματίσει. Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς, μιλάω με πολλές γυναίκες που μου λένε το ίδιο πράγμα, άρα πιστεύω ότι πρέπει κάτι να αλλάξει δραστικά στην πρόληψη και μετά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών», δήλωσε στον Alpha η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πρόσθεσε: «Ελπίζω η γυναίκα αυτή να τα καταφέρει, πιστεύω σε εκείνη. Έχω μάθει είναι δυνατή και εγώ σε ό,τι χρειαστεί εννοείται θα είμαι δίπλα της».

H 49χρονη που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της στη Μεσσήνη, μίλησε μέσα από το νοσοκομείο για την κατάστασή της.

«Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ κακή κατάσταση. Θα τα καταφέρω», είπε η 49χρονη στον Alpha.

Την ίδια ώρα, η διοικήτρια του νοσοκομείου Καλαμάτας, κ. Αλειφέρη δήλωσε στην ΕΡΤ για την κατάστασή της 49χρονης ότι:

«Χρειάζεται εβδομάδες παρακολούθησης προκειμένου να φανεί αν βελτιώνεται ή όχι». Όπως τόνισε η κ. Αλειφέρη από τη συνομιλία που είχε μαζί της, πρόκειται για μια πολύ δυνατή γυναίκα. «Παρά το σοκ που έχει υποστεί μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι δυνατή και αυτή η δύναμή της θα βοηθήσει στη συνέχεια στη δύσκολη πορεία που έχει μπροστά της».

Φωτογραφία: Instagram

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News