Balenciaga: Λανσάρει την «πιο ακριβή σακούλα σκουπιδιών στον κόσμο» για 1.750 ευρώ (βίντεο)

Life
Balenciaga: Λανσάρει την «πιο ακριβή σακούλα σκουπιδιών στον κόσμο» για 1.750 ευρώ (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο λανσάρισμα του παγκοσμίου φήμης οίκου Balenciaga ονομάζεται "Trash Pouch" και είναι εμπνευσμένο από τον σχεδιασμό των σακουλών απορριμμάτων και κοστίζει 1750 ευρώ

Το νέο λανσάρισμα του παγκοσμίου φήμης οίκου Balenciaga ονομάζεται "Trash Pouch" και είναι εμπνευσμένο από τον σχεδιασμό των σακουλών απορριμμάτων και κοστίζει 1750 ευρώ. 

 Το ντεμπούτο της έκανε στην παρουσίαση της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 στην πόλη του φωτός, το Παρίσι τον περασμένο Μάρτιο και είναι πλέον διαθέσιμη στα καταστήματα προς πώληση. 

 Η λαμπερή τσάντα με κορδόνι έχει κατασκευαστεί από δέρμα μοσχαριού, φέρει το λογότυπο του brand διακριτικά, διατίθεται σε τέσσερα χρώματα : μαύρο, λευκό, μπλε και κίτρινο.

 «Δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να δημιουργήσω την πιο ακριβή σακούλα απορριμμάτων στον κόσμο γιατί ποιος δεν λατρεύει το σκάνδαλο μόδας;» είχε σημειώσει ο διευθυντής του δημιουργικού τμήματος του οίκου Balenciaga, Demna Gvasalia.

Βέβαια, η Kim Kardashian έχει ήδη λάβει την τσάντα ως δώρο από τον Μάρτιο και δηλώνει φανερά ενθουσιασμένη με το νέο της απόκτημα.

Η τσάντα “Trash Pouch” έχει ήδη γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχετικό post στο Instagram να μην συγκεντρώνει διθυραμβικά σχόλια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News