default-image

Θέμης Αδαμαντίδης: Ξανά μαζί με την σύντροφό του, μετά τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό

Life
Θέμης Αδαμαντίδης: Ξανά μαζί με την σύντροφό του, μετά τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, είχε συλληφθή στα πλαίσια του αυτοφώρου, καθώς η πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

Μετά τις σοβαρές καταγγελίες για βιαιοπραγία του Θέμη Αδαμαντίδη προς τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, η υπόθεση φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος της.

Σε επικοινωνία που είχε το protothema.gr με τον δικηγόρο της κυρίας Κίρκη, Απόστολο Λύτρα, ανέφερε πως δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη και θα δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής 1 Ιουλίου 2022, ο  δημοφιλής τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, είχε συλλήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, καθώς η πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

Ο τραγουδιστής είχε κατηγορηθεί από την καταγγέλλουσα ότι την έβρισε, της τράβηξε τα μαλλιά και την χτύπησε. Μετά την καταγγελία της, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και ο τραγουδιστής συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο ΑΤ Αργυρούπολης, όπου πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο. Στην καταγγελία η γυναίκα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έπαιζε τυχερά παιχνίδια μέσα σε πρακτορείο και εκείνη τον περίμενε για δύο ώρες στο αυτοκίνητό τους.

Όταν εκείνη βγήκε από το αμάξι για να μιλήσει στο τηλέφωνο ο τραγουδιστής την είδε μέσα από το κατάστημα και της επιτέθηκε βρίζοντάς την με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Την τράβηξε από τα μαλλιά, την χαστούκισε και την κλώτσησε, διότι νόμιζε ότι φλέρταρε με ταξιτζή που βρισκόταν στο σημείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News