Άμπερ Χερντ: Πουλάει το σπίτι της για να ξεπληρώσει το χρέος στον Τζόνι Ντεπ

Life
Άμπερ Χερντ: Πουλάει το σπίτι της για να ξεπληρώσει το χρέος στον Τζόνι Ντεπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγινε διαπραγμάτευση του σπιτιού για 1,05 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο η Χερντ καλείται να πληρώσει στον Ντεπ το ποσό των 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων, συνεπώς πρέπει να βρει άμεσα και το υπόλοιπο ποσό

Η ηθοποιός  Άμπερ Χερντ,πούλησε το αγαπημένο της σπίτι στην έρημο της Καλιφόρνια, για να ξεπληρώσει το χρέος, προς τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, αφότου έχασε στην δικαστική τους διαμάχη.

Τα αρχεία ακινήτων δείχνουν ότι στις 18 Ιουλίου έγινε διαπραγμάτευση του σπιτιού για 1,05 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο η Χερντ καλείται να πληρώσει στον Ντεπ το ποσό των 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων, συνεπώς πρέπει να βρει άμεσα και το υπόλοιπο ποσό.

Συνολικά, η ηθοποιός του «Aquaman» κλήθηκε να καλύψει 10 εκατομμύρια δολάρια για αποζημίωση, συν 350.000 δολάρια για τιμωρητικές αποζημιώσεις. Μετά την ανταγωγή που κατέθεσε, στην οποία ο Ντεπ διατάχθηκε να πληρώσει 2 εκατομμύρια δολάρια και το ανώτατο όριο της Βιρτζίνια για αποζημίωση, η Χερντ μένει να πληρώσει συνολικά 5 εκατομμύρια δολάρια, χρήματα που ισχυρίζεται ότι δεν έχει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News